Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νικόλα Λεβέντη πόστο του Διευθυντή Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και στο Εμπορικό Τμήμα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ Λεμεσού ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Νικόλα Λεβέντη, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του Διευθυντή Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς επίσης και την διαχείριση του Εμπορικού Τμήματος.

Ο κ. Λεβέντης κουβαλάει μαζί του πλούσια εμπειρία και γνώση στον χώρο της Επικοινωνίας και του Μάρκετινγκ, κάτι που θα συμβάλει τα μέγιστα στη στρατηγική ανάπτυξη και προβολή της ΑΕΛ. Διετέλεσε και παλαιότερα Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια εργαζόταν ως Διευθυντής Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων στον Όμιλο MC Media Group. Παράλληλα, τα δύο τελευταία χρόνια συμμετείχε στην Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας ως μέλος εκπροσωπώντας τον Κυπριακό Οργανισμό Εκδοτών Διαδικτύου (ΚΟΕΔ), ενώ υπήρξε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Blue Heart Foundation.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τον κ. Λεβέντη στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο που έχει να επιτελέσει.

Διοικητικό Συμβούλιο ΑΕΛ Λεμεσού

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχίζει η παράδοση της συλλεκτικής πρώτης φανέλας της ΑΕΛ!-ThemaSports
28/05 @ 13:45

Αρχίζει η παράδοση της συλλεκτικής πρώτης φανέλας της ΑΕΛ!

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΑΕΛ:

Λεβέντης: «Είναι πολύ πιθανόν να είναι διψήφιος ο αριθμός των μεταγραφών»-ThemaSports
28/05 @ 13:10

Λεβέντης: «Είναι πολύ πιθανόν να είναι διψήφιος ο αριθμός των μεταγραφών»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, ο οποίος μίλησε για την κάθοδο του Κρις Κόλμαν στην Κύπρο, τη συμφωνία με τον Γιώργο Κορακάκη, αλλά και για τα θέματα σχεδιασμού και προετοιμασίας.

Λέζιακς / ΑΕΛ-ThemaSports
28/05 @ 12:42

Λέζιακς / ΑΕΛ

Μιλώντας σήμερα (28/05) στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «κίτρινων» για τον Τσέχο αριστερό ακραίο μπακ-χαφ Γιαν Λέζιακς που αποχώρησε από την Ομόνοια.

Ελλαδίτης ο βοηθός του Κόλμαν στην ΑΕΛ!-ThemaSports
28/05 @ 12:30

Ελλαδίτης ο βοηθός του Κόλμαν στην ΑΕΛ!

Ο Ελλαδίτης προπονητής, Γιώργος Κορακάκης, θα είναι ο βοηθός του Κρις Κόλμαν στην ΑΕΛ, όπως ανέφερε σε σημερινές (28/05) ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο εκπρόσωπος Τύπου της Λεμεσιανής ομάδας, Νικόλας Λεβέντης.

Λεβέντης: «Θέλαμε έναν προπονητή με εμπειρία και προσωπικότητα όπως ο κ. Κόλμαν»-ThemaSports
28/05 @ 12:19

Λεβέντης: «Θέλαμε έναν προπονητή με εμπειρία και προσωπικότητα όπως ο κ. Κόλμαν»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

ΒΙΝΤΕΟ για την πρώτη φανέλα της ΑΕΛ-ThemaSports
27/05 @ 13:38

ΒΙΝΤΕΟ για την πρώτη φανέλα της ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ετοίμασε ένα ωραίο βίντεο για τη πρώτη φανέλα της Λεμεσιανής ομάδας, η οποία είναι προς πώληση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ