H Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια κάνει έξυπνες μεταγραφές. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να βάζει το χέρι στη τσέπη αρκετά βαθιά, όμως, αυτές οι προσθήκες δεν γίνονται μόνο με γνώμονα το παρόν μα κυρίως το μέλλον του συλλόγου, όπου ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να δει ολοένα και περισσότερα τρόπαια και διακρίσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ισπανική ομάδα, τόσο φέτος, αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν έχει ταλαιπωρηθεί πολλάκις με προβλήματα στην άμυνα. Ο Έντερ Μιλιτάο και ο Ντέιβιντ Αλάμπα τραυματίστηκαν στο γόνατο και έμειναν για πολλούς μήνες έξω. Γι’ αυτό από εδώ και πέρα οι «μερένχες» ψάχνουν κάποιον κεντρικό αμυντικό που θα έχει όλα τα φόντα, ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ του συλλόγου και στη συνέχεια να γίνει βασικός και αναντικατάστατος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη μία λίστα με πολλά ονόματα. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, όπου δύσκολα πέφτει έξω, πρώτος και καλύτερος για την ώρα είναι ο Λένι Γιορό. Ο Γάλλος στόπερ τη φετινή αγωνιστική χρονιά κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Λιλ. Είναι μόλις 19 ετών και ήδη είναι πολλοί εκείνοι που βλέπουν ότι αν συνεχίσει έτσι θα έχει μία λαμπρή καριέρα.

Άλλωστε οι άνθρωποι της Λιλ -και όχι μόνο- του έχουν κολλήσει την ταμπέλα «Γάλλος Ράμος». Και αυτό γιατί έχει πολύ καλή επαφή με την μπάλα στα πόδια του, ενώ είναι και ιδιαίτερα δυνατός στο ψηλό παιχνίδι!

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να κινηθεί άμεσα για τον Γιορό!

Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να κινηθεί άμεσα για τον Γιορό!

Η Λιλ δεν θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Γαλλία φέτος, όπως είχε κάνει το 2021. Όμως, τα ματς που έχει κάνει ο Λένι Γιορό ήταν και παραμένουν ικανά, ώστε να τον… στείλουν σε μία πολύ καλή ομάδα. Είτε το καλοκαίρι που έρχεται, είτε αργότερα.

Ναι μεν η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία από τις πρώτες που έχουν δείξει το ενδιαφέρον για την αγορά του και υπάρχουν ήδη επαφές μαζί του. Παρόλα αυτά δεν είναι η μοναδική ομάδα. Παράλληλα, πρέπει να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι της Λιλ δεν έχουν σκοπό να τον πουλήσουν αν στα χέρια τους δεν φτάσει μία πρόταση που θα αγγίζει τα 60 με 70 εκατομμύρια ευρώ!

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Εξέγερση» από παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ζητούν άμεση απομάκρυνση του Τεν Χαγκ-ThemaSports
08/05 @ 12:50

«Εξέγερση» από παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ζητούν άμεση απομάκρυνση του Τεν Χαγκ

Στα άκρα είναι η κατάσταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς υπάρχουν παίκτες που φέρονται να ζητούν άμεσα την απόλυση του Έρικ Τεν Χαγκ.

Άστον Βίλα: Έτσι θα παραταχθεί κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης»-ThemaSports
08/05 @ 12:10

Άστον Βίλα: Έτσι θα παραταχθεί κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Στην Αθήνα θα βρίσκεται το βράδυ της Τετάρτης (8/5) η Άστον Βίλα, έχοντας πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνηση πριν από το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό στο Μπέρμιγχαμ.

Δεν έκλεισε 6μηνο στην Μπαρτσελόνα και θέλει να φύγει!  -ThemaSports
08/05 @ 11:49

Δεν έκλεισε 6μηνο στην Μπαρτσελόνα και θέλει να φύγει!

Ο Βίτορ Ρόκε θέλει να φύγει το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα.

Ρωτήθηκε για Ρεάλ και έφυγε ο Μπαπέ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/05 @ 11:02

Ρωτήθηκε για Ρεάλ και έφυγε ο Μπαπέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν... πήρε και τόσο καλά την ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την Ρεάλ Μαδρίτης, αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκρίνγουντ-ThemaSports
08/05 @ 08:48

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκρίνγουντ

O πρόεδρος της Χετάφε, αποκάλυψε ότι δέχθηκε κρούση από τον Ζοάν Λαπόρτα για τον Άγγλο επιθετικό, που ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λίβερπουλ: Ο νέος προπονητής… φέρνει μαζί του στο Άνφιλντ δύο παικταράδες!-ThemaSports
08/05 @ 08:31

Λίβερπουλ: Ο νέος προπονητής… φέρνει μαζί του στο Άνφιλντ δύο παικταράδες!

Στην Λίβερπουλ περιμένουν πως και πως τον Σλοτ... ο οποίος θέλει να φέρει μαζί του και δύο αστέρια της Φέγενορντ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ