Ο Σέρβος τενίστας ανακοίνωσε μέσω των social media πως σταματά την συνεργασία του με τον προπονητή του από 2018, Γκόραν Ιβανίσεβιτς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από μια πορεία περίπου έξι ετών ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς δεν συνεχίζουν μαζί. Ο Σέρβος τενίστας με μια ανάρτησή του στα social media έκανε γνωστό ότι εδώ και λίγες ημέρες έχει σταματήσει να συνεργάζεται με τον προπονητή του, τον Κροάτη Ιβανίσεβιτς, με τον οποίο από το 2018 κατάφεραν μαζί να σαρώσουν τα τρόπαια, βλέποντας την καριέρα του να εκτοξεύεται.

«Ο Γκόραν και εγώ έχουμε σταματήσει να δουλεύουμε μαζί εδώ και λίγες ημέρες. Η χημεία μας στα court είχε τα πάνω της και τα κάτω της αλλά η φιλία μας ήταν πάντα γερή σαν πέτρα», αναφέρει σε ένα σημείο της ανάρτησής του και συνεχίζει: «Σε ευχαριστώ για όλα φίλε μου. Σ αγαπώ», γράφει ο Τζόκοβιτς, ο οποίος πλέον αναζητά άλλον προπονητή.


Θυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες ο Τζόκοβιτς είπε επίσημα ότι τελείωσε η συνεργασία του και με τους δύο του μάνατζερ, μετά από 13 χρόνια συνεργασίας.

sport-fm.gr

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόωρο αντίο στη Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς-ThemaSports
27/04 @ 14:20

Πρόωρο αντίο στη Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς

Μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο Μόντε Κάρλο και τον τελικό στη Βαρκελώνη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς λύγισε στην πρεμιέρα του στη Μαδρίτη.

Η Σάκκαρη «ισοπέδωσε» την Βέκιτς και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Madrid Open-ThemaSports
25/04 @ 17:07

Η Σάκκαρη «ισοπέδωσε» την Βέκιτς και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Madrid Open

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο6) δεν άφησε περιθώρια στην Ντόνα Βέκιτς (Νο38) και με 2-0 σετ (3-6, 2-6) στην πρεμιέρα της στο Madrid Open προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Τσιτσιπάς - Ρουντ 0-2: Ο Νορβηγός πήρε ρεβάνς για την ήττα του στο Μόντε Κάρλο, κατακτώντας το Barcelona Open! -ThemaSports
21/04 @ 19:25

Τσιτσιπάς - Ρουντ 0-2: Ο Νορβηγός πήρε ρεβάνς για την ήττα του στο Μόντε Κάρλο, κατακτώντας το Barcelona Open!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να κάνει deja vu, με τον Κάσπερ Ρουντ να παίρνει τη ρεβάνς και να κατακτά με 2-0 σετ τον τίτλο του Barcelona Open.

Στον τελικό του Barcelona Open με επιβλητική ανατροπή ο Τσιτσιπάς!-ThemaSports
20/04 @ 20:10

Στον τελικό του Barcelona Open με επιβλητική ανατροπή ο Τσιτσιπάς!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υπέταξε με 2-1 σετ τον Ντούσαν Λάγιοβιτς στα ημιτελικά του Barcelona Open έπειτα από ανατροπή και με εντυπωσιακή εμφάνιση στο 3ο σετ. Ο Κάσπερ Ρουντ αντίπαλός του στον τελικό της Κυριακής (19:00).

Μαρία Σαράποβα: Η «Σειρήνα» του παγκόσμιου τένις-ThemaSports
19/04 @ 23:41

Μαρία Σαράποβα: Η «Σειρήνα» του παγκόσμιου τένις

Τον Μάιο του 1988, λίγες ημέρες μετά το πυρηνικό ατύχημα στο Τσερνόμπιλ, ο Γιούρι Σαράποβ και η σύζυγός του, Γιέλενα, αποφάσισαν να φύγουν από την περιοχή και να ζήσουν στο Γκόμελ, περιοχή της Λευκορωσίας σήμερα.

Άντεξε την πίεση στου μαχητικού Μπαένα ο Τσιτσιπάς και πέρασε στους «8» του Barcelona Open!-ThemaSports
18/04 @ 21:12

Άντεξε την πίεση στου μαχητικού Μπαένα ο Τσιτσιπάς και πέρασε στους «8» του Barcelona Open!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει με το πόδι στο γκάζι, άντεξε την πίεση του Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα και πήρε την πρόκριση στους "8" του Barcelona Open με 2-0 σετ (5-7, 3-6).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ