Σε ένα εντυπωσιακό φιλικό με τρία πέναλτι, η Ισπανία ήρθε ισόπαλη 3-3 με τη Βραζιλία στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όπου σκόραρε ξανά με τη «σελεσάο» ο 18χρονος, Έντρικ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Εντυπωσιακό φιλικό στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με τρία πέναλτι και μπόλικο άρωμα από… Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Ισπανία ήρθε ισόπαλη 3-3 με τη Βραζιλία, σε ένα παιχνίδι προετοιμασίας για το Euro 2024 και Copa America 2024 αντιστοίχως, με τους Ροντρίγκο και Έντρικ να βρίσκουν δίχτυα στην έδρα τους ή καλύτερα στη μελλοντική για τον δεύτερο.

 

Εντυπωσιακό φιλικό στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με τρία πέναλτι και μπόλικο άρωμα από… Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Ισπανία ήρθε ισόπαλη 3-3 με τη Βραζιλία, σε ένα παιχνίδι προετοιμασίας για το Euro 2024 και Copa America 2024 αντιστοίχως, με τους Ροντρίγκο και Έντρικ να βρίσκουν δίχτυα στην έδρα τους ή καλύτερα στη μελλοντική για τον δεύτερο.

 



Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12’ με εκτέλεση πέναλτι του Ρόντρι, ενώ στο 36’ ο Ντάνι Όλμο με ωραία ενέργεια σημείωσε το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα (40’) ο Ροντρίγκο μείωσε σε 2-1, ενώ στις αρχές του δευτέρου μέρους ο 18χρονος, Έντρικ, ισοφάρισε, βρίσκοντας δίχτυα για δεύτερο σερί ματς, μετά από εκείνο στο «Γούεμπλεϊ».

Στο 87’ ο Ρόντρι με δεύτερο πέναλτι σκόραρε το 3-2 για τη «φούρια ρόχα», όμως, η Βραζιλία δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στην τελευταία φάση του αγώνα η «σελεσάο» κέρδισε πέναλτι, ο Πακετά ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

sport-fm.gr

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για τη νίκη-τίτλο η Σίτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, τρίποντο και... θαύμα θέλει η Άρσεναλ-ThemaSports
18/05 @ 09:24

Για τη νίκη-τίτλο η Σίτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, τρίποντο και... θαύμα θέλει η Άρσεναλ

Την τελευταία αγωνιστική κρίνεται ο τίτλος της Premier League, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, με τους «πολίτες» να διατηρούν καθαρό προβάδισμα, καθώς είναι στο +2 από τους Λονδρέζους.

Καθάρισε τη Γουέστ Μπρομ και έκλεισε θέση στον τελικό ΑΝΟΔΟΥ η Σαουθάμπτον!-ThemaSports
18/05 @ 08:19

Καθάρισε τη Γουέστ Μπρομ και έκλεισε θέση στον τελικό ΑΝΟΔΟΥ η Σαουθάμπτον!

Η Σαουθάμπτον νίκησε 3-1 τη Γουέστ Μπρομ και πέρασε στον τελικό των playoffs της Championship, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λιντς.

Σόκαρε στις καθυστερήσεις την Μπενφίκα η Ρίο Αβε (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
18/05 @ 08:07

Σόκαρε στις καθυστερήσεις την Μπενφίκα η Ρίο Αβε (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Έστω και σε αδιάφορο μαρς, η Ρίο Αβε ισοφάρισε 1-1 στο 94’ την Μπενφίκα εντός έδρας για την 34η αγωνιστική της Primeira Liga και την άφησε πιο μακριά από την πρωταθλήτρια, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ματσάρα χωρίς νικητή στη Φλωρεντία-ThemaSports
18/05 @ 00:06

Ματσάρα χωρίς νικητή στη Φλωρεντία

Φιορεντίνα και Νάπολι προσέφεραν απλόχερα θέαμα αλλά περιορίστηκσαν στον βαθμό της ισοπαλίας, φέρνοντας 2-2 στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Viral η... φυσική κατάσταση του Ζίλε ενόψει τελικού Champions League!-ThemaSports
17/05 @ 23:58

Viral η... φυσική κατάσταση του Ζίλε ενόψει τελικού Champions League!

Με 31 συμμετοχές φέτος σε όλες της διοργανώσεις, ο Νίκλας Ζίλε αποτελεί αρκετά σημαντικός στέλεχος της Ντόρτμουντ, ωστόσο οι οπαδοί της ομάδας ανησύχησαν βλέποντάς τον σε πρόσφατες φωτογραφίες...

Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Κλοπ ως προπονητής της Λίβερπουλ: «Δεν θα ξεχάσω ούτε μια μέρα από αυτή τη δεκαετία»-ThemaSports
17/05 @ 19:59

Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Κλοπ ως προπονητής της Λίβερπουλ: «Δεν θα ξεχάσω ούτε μια μέρα από αυτή τη δεκαετία»

Το τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής της Λίβερπουλ θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή (19/5) στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Γουλβς ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος εμφανίστηκε ευδιάθετος στη συνέντευξη Τύπου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ