Η Πορτογαλική ομάδα έχει στις τάξεις της έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που ανεβάζει απότομα την τιμή του, ο πλειστηριασμός αναμένεται να ξεκινήσει.

Ακολουθήστε μας στο Google news

H Σπόρτινγκ Λισαβόνας, πέρα από την ανάδειξη του Γκιοκέρες, πιστώνεται και την αγωνιστική άνοδο ενός ακόμα ταλέντου ο οποίος μόλις στα 20 του χρόνια έχει πάρει θέση βασικού και "φλερτάρει" με το επόμενο βήμα.

Η Άρσεναλ λοιπόν φέρεται να έχει ξεκινήσει συζητήσεις για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Σπόρτινγκ, Ουσμάν Ντιομαντέ με στόχο την άμεση ενίσχυση της άμυνας και της δημιουργίας βάθους στον πάγκο για την συγκεκριμένη θέση. Οι "Κανονιέρηδες" είναι διατεθειμένοι να ισοφαρίσουν την προσφορά της Τσέλσι ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ για τον αμυντικό, αλλά η Σπόρτινγκ επιμένει το ποσό να φτάσει τα 100.

Τα 100 εκατομμύρια ευρώ δύσκολα όμως θα καλυφθούν από τις δύο ομάδες.

Από την μία πλευρά, Η Άρσεναλ δεν είναι απεγνωσμένη να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό και επιπλέον πέρα από τα δείγματα γραφής του παίκτη στην Πορτογαλική Λίγκα, κανείς δεν γνωρίζει πως θα ανταποκριθεί στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Premier League.

Από την άλλη, η Τσέλσι όσο και αν θέλει να κινείται για μεταγραφές, οι αλόγιστες σπατάλες των προηγούμενων μεταγραφικών παραθύρων επί των ημερών του Τόντ Μπόελι στην διοίκηση έχουν δημιουργήσει κινδύνους με το FFP. Επομένως, οι Λονδρέζοι οφείλουν να είναι πιο συντηρητικοί στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Ο Ντιομαντέ συνεχίζει κανονικά στην ομάδα και δεν αποκλείεται οι υψηλές απαιτήσεις της Σπόρτινγκ του να βάλουν προσωρινά φρένο στις ορέξεις των "μεγάλων".

contra.gr

 

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λύτρωση με Έιμπραχαμ για Ρόμα, πλησιάζει 5άδα η Αταλάντα!-ThemaSports
28/04 @ 21:51

Λύτρωση με Έιμπραχαμ για Ρόμα, πλησιάζει 5άδα η Αταλάντα!

Όρθια στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» η Ρόμα!

Πέρασε από το Νότιγχαμ και μάζεψε ξανά τη διαφορά από την κορυφή η Σίτι-ThemaSports
28/04 @ 21:12

Πέρασε από το Νότιγχαμ και μάζεψε ξανά τη διαφορά από την κορυφή η Σίτι

Άμεση ήταν η... αντίδραση της Μάντσεστερ Σίτι, που μετά το διπλό της Άρσεναλ κόντρα στην Τότεναμ, πέρασε με 2-0 από το Νότιγχαμ και μάζεψε εκ νέου τη διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας της Premier League στον πόντο – έχοντας μάλιστα ένα ματς λιγότερο.

Για αυτό θα παίξει Champions League η Μπρεστ: Έχανε 2-0 στο 9' και τελικά νίκησε 5-4 τη Ρεν στο 90'+6'!-ThemaSports
28/04 @ 20:17

Για αυτό θα παίξει Champions League η Μπρεστ: Έχανε 2-0 στο 9' και τελικά νίκησε 5-4 τη Ρεν στο 90'+6'!

Όταν κάνει τέτοια πράγματα, πώς να μην είναι αγκαλιά με το εισιτήριο για το Champions League; Για την τρομερή Μπρεστ ο λόγος, που επικράτησε 5-4 της Ρεν εκτός έδρας με buzzer beater στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Κλείδωσε το Europa League με Παυλίδη η Άλκμααρ! -ThemaSports
28/04 @ 19:59

Κλείδωσε το Europa League με Παυλίδη η Άλκμααρ!

Τρεις αγωνιστικές πριν τον τέλος της Eredivisie, η Άλκμααρ εξασφάλισε ουσιαστικά την 4η θέση –μίνιμουμ- και την έξοδο στο Europa League, νικώντας 3-0 τη Ναϊμέγκεν.

Σκανταλιάρης ο Γουάιτ, προσπάθησε να χαλαρώσει το γάντι του Βικάριο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/04 @ 19:50

Σκανταλιάρης ο Γουάιτ, προσπάθησε να χαλαρώσει το γάντι του Βικάριο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άρσεναλ πήρε το ντέρμπι του βορείου Λονδίνου νικώντας την Τότεναμ, με τον Μπεν Γουάιτ να επιστρατεύει... πονηρούς τρόπους για να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στο διπλό!

Βάφτηκε νερατζούρο το Μιλάνο: Γιόρτασε το Scudetto με παρέλαση η Ίντερ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/04 @ 19:12

Βάφτηκε νερατζούρο το Μιλάνο: Γιόρτασε το Scudetto με παρέλαση η Ίντερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ίντερ γιόρτασε μπροστά στο κοινό της την κατάκτηση του ιστορικού τίτλου (τον οποίο σφράγισε με στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Μίλαν), επικρατώντας 2-0 της Τορίνο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ