Ένα πολύ εκκεντρικό ποδοσφαιρικό τουρνουά με άρωμα από το παλιό και το διαφορετικό έρχεται σύντομα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο33χρονος Έντεν Αζάρ αν και αποσύρθηκε πρόσφατα από την ενεργό δράση, θα φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, καθώς συμφώνησε να συμμετάσχει στο Kings World Cup που διοργανώνεται στη Βόρεια Αμερική.

Ο πρώην αστέρας των Τσέλσι και Ρεάλ δεν θα είναι ο μόνος, αφού ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Αγγλίας Ρίο Φέρντιναντ, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Νεϊμάρ θα συμμετάσχουν επίσης στη διοργάνωση. Ο Αζάρ θα εκπροσωπήσει την Deptostra FC, μια ομάδα που διαχειρίζεται ένας Βέλγος Influencer , ενώ ο Φέρντιναντ θα προπονεί τη δική του ομάδα, όπως επίσης και ο Μάριο Γκέτσε.

Το Kings World Cup ξεκίνησε από τον πρώην Ισπανό αμυντικό της Μπαρτσελόνα Πικέ. Στόχος του είναι να φέρει ασυνήθιστους και ιδιαίτερους κανόνες στο ποδόσφαιρο, καθώς οι ομάδες θα παίζουν αγώνες διάρκειας 40 λεπτών με επτά παίκτες σε κάθε ομάδα. Οι αγώνες θα έχουν διαστήματα όπου τα γκολ θα μετράνε διπλά και θα ρίχνεται ένα ζάρι για να καθοριστεί πόσοι παίκτες θα πρέπει να απομακρυνθούν από τον αγωνιστικό χώρο.

 Συνολικά 32 ομάδες θα συμμετάσχουν φέτος στη διοργάνωση στο Μεξικό και η προσδοκώμενη επιτυχία του αποτελεί ένα προσωπικό στοίχημα του Ισπανού παλαίμαχου.

contra.gr

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βάφτηκε νερατζούρο το Μιλάνο: Γιόρτασε το Scudetto με παρέλαση η Ίντερ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/04 @ 19:12

Βάφτηκε νερατζούρο το Μιλάνο: Γιόρτασε το Scudetto με παρέλαση η Ίντερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ίντερ γιόρτασε μπροστά στο κοινό της την κατάκτηση του ιστορικού τίτλου (τον οποίο σφράγισε με στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Μίλαν), επικρατώντας 2-0 της Τορίνο.

Βαθμός ελπίδας για Ουντινέζε μέσα στην Μπολόνια!-ThemaSports
28/04 @ 18:28

Βαθμός ελπίδας για Ουντινέζε μέσα στην Μπολόνια!

Όρθια στο «Νταλ Άρα» η Ουντινέζε! Στο πρώτο... κανονικό ματς του Καναβάρο στον πάγκο τους (αφού το ντεμπούτο του είχε γίνει στο... 20λεπτο κόντρα στη Ρόμα), οι «φριουλάνι» έφυγαν με σπουδαίο βαθμό από την έδρα της Μπολόνια (1-1).

Αφεντικό στο βόρειο Λονδίνο και στη βαθμολογία η Άρσεναλ!-ThemaSports
28/04 @ 18:20

Αφεντικό στο βόρειο Λονδίνο και στη βαθμολογία η Άρσεναλ!

Το ντέρμπι του βορείου Λονδίνου βάφτηκε άσπρο και κόκκινο, με την Άρσεναλ να νικά 3-2 την Τότεναμ εκτός έδρας, αφήνοντας έτσι τη Μάντσεστερ Σίτι στο -4, με τους Λονδρέζους βέβαια να έχουν δύο ματς περισσότερα.

Λεβερκούζεν και Αλόνσο «ζαχαρώνουν» τον αρχηγό της «Βασίλισσας»!-ThemaSports
28/04 @ 17:16

Λεβερκούζεν και Αλόνσο «ζαχαρώνουν» τον αρχηγό της «Βασίλισσας»!

Ένα τεράστιο κεφάλαιο κλείνει για τον Νάτσο και μια νέα προοπτική έρχεται!

Διαιτητής απέβαλλε ballboy στο Σεντ Μίρεν-Ρέιντζερς! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/04 @ 17:00

Διαιτητής απέβαλλε ballboy στο Σεντ Μίρεν-Ρέιντζερς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ιδιαίτερο σκηνικό παρακολουθήσαμε κατά τη διάρκεια του Σεντ Μίρεν-Ρέιντζερς, για την 34η αγωνιστική του σκωτσέζικου πρωταθλήματος!

Σε προφορική συμφωνία με τον Γκουίντο Ροντρίγκες ήρθε η Μπαρτσελόνα! -ThemaSports
28/04 @ 16:48

Σε προφορική συμφωνία με τον Γκουίντο Ροντρίγκες ήρθε η Μπαρτσελόνα!

Τα καλά παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν αναφέρει ο θυμόσοφος λαός και η Μπαρτσελόνα θέλει από νωρίς να βάλει τα κομμάτια στο παζλ ενόψει του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ