Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Άγγελος Τσολάκης, ο οποίος μίλησε για την Εθνική Κύπρου, αλλά και για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για την Εθνική Κύπρου: «Δέχθηκε αρκετή κριτική η Εθνική. Ψες είδαμε μια πολύ βελτιωμένη ομάδα. Αυτό που με ικανοποίησε, είναι ότι είδα παίκτες με πάθος και όρεξη, αλλά και με αρκετά τρεξίματα. Ήθελαν να πάρουν ένα αποτέλεσμα, μπορεί να μην το κατάφεραν, όμως είχαν θέληση. Αυτό θέλει να βλέπει και ο κόσμος. Υπάρχει καλό υλικό, όμως το θέμα είναι να βρεθεί η φόρμουλα για να μπορέσει και η ομάδα να διεκδικεί αποτελέσματα. Όταν βγήκαμε μπροστά, δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ο Πίττας είναι σε εξαιρετική κατάσταση, το επίπεδο του έχει βελτιωθεί και μπράβο για την καριέρα που κάνει. Δείχνουμε πως όταν βγούμε πιο ψηλά έχουμε την ποιότητα. Θα πρέπει και ο κόσμος να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Πιστεύω πως έχουμε ένα καλό ρόστερ, φτάνει να το πιστέψουμε παραπάνω και να παίξουμε πιο ορθόδοξα. Δεν βοηθούμε την ομάδα παίζοντας με αμυντικογενείς παίκτες συνέχεια. Πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στην ομάδα μας».

Για τον Τιμούρ: «Έχει τη δική του φιλοσοφία και τη σεβόμαστε. Απλά όταν κάνουμε φιλικά, πρέπει να παίρνουν χρόνο όλοι οι παίκτες. Δεν γίνεται να κάνουμε μια αλλαγή. Επίσης εκείνο που με παραξενεύει, είναι που δεν παίζουν στις θέσεις τους οι διεθνείς. Έπαιξε δεξί μπακ ο Στέλιος Ανδρέου, δεν είναι αυτά τα χαρακτηριστικά του. Με παραξένεψε και η μη χρησιμοποίηση του Νικόλα Παναγιώτου. Θα πρέπει σε δύο φιλικά να παίρνουν όλοι χρόνο συμμετοχής, τουλάχιστον από μισή ώρα το μίνιμουμ. Δεν βάζω παίκτες στο 89΄ σε φιλικό. Αυτά τα κομμάτια πρέπει να τα δούμε ίσως καλύτερα και πιο συγκεκριμένα ο αρμόδιος που είναι ο Τιμούρ. Επίσης, γιατί οι Τζιωνής και Πιέρος δεν κλήθηκαν; Δεν ξέρω τον λόγο, κανένας δεν μας είπε τον λόγο. Είναι παίκτες που πρέπει να είναι εκεί και δεν πρέπει να τους αφήνουμε έξω».

Για το επόμενο Nations League: «Δεν θα παίξουμε με υπερδυνάμεις. Μπορούμε να διεκδικήσουμε πράγματα. Δεν πρέπει να υπερεκτιμούμε τις αντίπαλες ομάδες. Ναι, ξέρουμε τις δυνατότητες μας, όμως πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο».

Για το κύπελλο: «Είναι μονόδρομος για τον Απόλλωνα, είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η χρονιά. Είναι σε καλή φάση η ομάδα, γίνεται καλή διαχείριση και εύχομαι να επιστρέψουν κάποιοι παίκτες, όπως ο Σαγκάλ. Ευχόμαστε να είναι έτοιμη η ομάδα. Είναι σημαντικό που το δεύτερο παιχνίδι είναι στην πόλη μας. Η Πάφος έχει πολλή ποιότητα, όμως δεν το έχει δείξει ακόμη. Δεν έχει σταθερότητα. Θα ήθελα έναν Λεμεσιανό τελικό, Απόλλων-Άρης. Εύχομαι η ομάδα μου να τα καταφέρει».

Για το πρωτάθλημα: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι εκεί, η διαφορά έχει ψαλιδιστεί και η ΑΕΚ έχει μπει σφήνα. Είναι πολύ σημαντικό το μεταξύ τους ντέρμπι που έρχεται. Είναι όλα ανοιχτά, είναι μέσα και ο Άρης, ακόμη και η Ομόνοια και η Πάφος. Υπάρχουν ακόμη έξι αγώνες, 18 διαθέσιμοι βαθμοί και νομίζω ότι κάθε εβδομάδα θα λέμε κάτι διαφορετικό. Με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα, δεν μπορούμε να ορίσουμε κάποιο φαβορί».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17 ενόψει της συμμετοχής της στο EURO-ThemaSports
26/04 @ 20:34

Νέα κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17 ενόψει της συμμετοχής της στο EURO

Με δύο προπονήσεις συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ-17 ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του EURO 2024.

ΚΟΠ: Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO Κ-17-ThemaSports
23/04 @ 10:15

ΚΟΠ: Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO Κ-17

Σε ρυθμούς EURO under-17, τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η Κύπρος με τη συμμετοχή των αυριανών αστέρων του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ17 (κλήση)-ThemaSports
19/04 @ 15:55

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ17 (κλήση)

Ένα περίπου μήνα πριν την έναρξη της τελικής φάσης του EURO U-17 και η Εθνική μας ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία με εβδομαδιαίες προπονήσεις.

Ήττα για την Εθνική Παίδων Κ16 από το Μαυροβούνιο σε φιλικό αγώνα-ThemaSports
18/04 @ 21:24

Ήττα για την Εθνική Παίδων Κ16 από το Μαυροβούνιο σε φιλικό αγώνα

Η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ16 ηττήθηκε σε φιλικό αγώνα από το Μαυροβούνιο με 2-0. Ο αγώνας έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας.

ΕΟΚΑΝ: Επίσημη ενημέρωση από FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα από παίκτη της Εθνικής Ελλάδας-ThemaSports
18/04 @ 18:54

ΕΟΚΑΝ: Επίσημη ενημέρωση από FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα από παίκτη της Εθνικής Ελλάδας

Ο ΕΟΚΑΝ ενημερώθηκε επίσημα από την FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ανδρών.

Κλείστε θέση στους αγώνες της τελικής φάσης του UEFA EURO U17 2024!-ThemaSports
18/04 @ 10:56

Κλείστε θέση στους αγώνες της τελικής φάσης του UEFA EURO U17 2024!

Η έναρξη του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονότος που έγινε ποτέ στην Κύπρο πλησιάζει!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ