Πόλυς Χαραλάμπους

Τούτος είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του προέδρου της Ανόρθωσης Αντρέα Σάντη και των συνεργατών του. Χρειάζονται «ζεστό χρήμα» για να αντιμετωπίζουν συσσωρευμένες υποχρεώσεις, που αφορούν φυσικά στην τρέχουσα σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μέχρι πριν τρεις μήνες, έβλεπαν με πολύ διαφορετικό φακό τα πράγματα, επειδή η ομάδα ήταν σε τροχιά υλοποίησης των στόχων και το μίνιμουμ που προσδοκούσαν ήταν η εξασφάλιση ενός ευρωπαικού εισιτηρίου.

Έχουν αναλυθεί πολλές φορές (και από πολλούς) οι βασικοί λόγοι που η Κυρία, έχει εκτροχιαστεί κατά το 2024.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται στην διοικητική πυραμίδα, δεν νιώθει πλέον τόσο δυνατός, όπως τότε που ζητούσε να διαχειρίζεται όλο το οικοδόμημα της Ανόρθωσης και όχι μόνο την ποδοσφαιρική εταιρία.

Επιστρέφοντας στο κεφάλαιο που καίει, το οικονομικό, δεν προκύπτει πληροφορία, ότι υπάρχουν θετικές ενδείξεις για εξασφάλιση δανείου. Μπορεί να μην εκφράζονται δημοσίως, αλλά πρώην παράγοντες της Ανόρθωσης (όχι μόνο αυτοί που είχαν εξουσία μέχρι πριν μερικούς μήνες), ανησυχούν παρά πολύ για το μέλλον της ομάδας και του σωματείου.

Ο Αντρέας Σάντης, είναι αρκετά εξωστρεφής, ενίοτε και «εκρηκτικός», λογικά θα τοποθετηθεί προσεχώς ποιες είναι οι λύσεις που έχει κατά νου, για να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά «βάρη» που βρίσκονται μαζεμένα στην… «αυλή» του γηπέδου «Αντώνης Παπαδόπουλος».   

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόδειξη ο Μεντιλίμπαρ! Χωρίς κόουτς-αλεπού δεν πας πουθενά… -ThemaSports
10/05 @ 08:16

Απόδειξη ο Μεντιλίμπαρ! Χωρίς κόουτς-αλεπού δεν πας πουθενά…

Αμέσως μετά τον επικό διπλό θρίαμβο επί της Άστον Βίλα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ρωτήθηκε από τον συνάδελφο της Cosmote Tv, κατά πόσον πίστευε σε πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Κόνφερενς Ληγκ, πριν τρεις μήνες όταν «μπάρκαρε» για πρώτη φορά στο ερυθρόλευκο λιμάνι.

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης! -ThemaSports
29/04 @ 09:58

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης!

Κέρδισε για δεύτερη φορά τον ΑΠΟΕΛ του Ρικάρντο Σα Πίντο χθες η Ομόνοια, με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο. Οι στατιστικολόγοι, πήγαν πίσω 14 χρόνια, για να βρουν ότι οι πράσινοι, η προηγούμενη φορά που νίκησαν τρεις φορές σε αιώνιο ντέρμπι (στο πρωτάθλημα) ήταν την σεζόν 2009-10. Με τον «Σερ Τάκη» (Λεμονή) στην τεχνική ηγεσία…

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»-ThemaSports
29/04 @ 09:19

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»

Προκάλεσε απογοήτευση στην ΑΕΚ, το ότι δεν διατήρησαν το δικαίωμα να παίζουν για δυο αποτελέσματα στον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία, στις 11 Μαίου.

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»! -ThemaSports
29/04 @ 08:52

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»!

Διέψευσε ξανά η Ανόρθωση, την συντριπτική πλειοψηφία της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης της νήσου! Η πρώτη φορά, ήταν πριν μερικές εβδομάδες, όταν πετύχαινε το διπλό επί του ΑΠΟΕΛ, μπροστά σε τρεις γεμάτες κερκίδες του ΓΣΠ, με οπαδούς των γηπεδούχων...

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι! -ThemaSports
28/04 @ 11:15

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι!

Δεν προλαβαίνει να «εισπράττει» μπράβο και συγχαρητήρια από την πατρίδα ο Ηλίας Χαραλάμπους. Για την μεγαλύτερη διάκριση στην προπονητική του καριέρα, καταφέρνοντας να οδηγήσει στην Στεάουα, μετά από 9 χρόνια, στην κορυφή του Ρουμανικού ποδοσφαίρου!

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...-ThemaSports
26/04 @ 09:10

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...

Καλογραμμένη ήταν η ομιλία του νέου προέδρου Κώστα Κωνσταντίνου, στην πρώτη του γνωριμία με τα μέλη του σωματείου, στη διάρκεια της ψεσινής συνέλευσης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ