Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον τελικό κόντρα στην Γεωργία στην Τιφλίδα η Εθνική Ελλάδας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Έτοιμη και πάνοπλη για τον τελικό κόντρα στην Γεωργία είναι η Ελλάδα.
Η αποστολή της Εθνικής βρίσκεται από χθες στην Τιφλίδα και σήμερα πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση στο «Μπόρις Παϊχάτζε Ντιναμό Αρένα» της Τιφλίδας.
Ο Γκουστάβο Πογιέτ είδε όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος απουσίαζε από το ματς κόντρα στο Καζακστάν (5-0), να τίθεται επίσης στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού.
Στο γήπεδο που έγινε η προπόνηση είχε αρκετό κρύο, ενώ το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος.
Πηγή: sdna.gr
Η Ομόνοια έδειξε αδυναμίες στα φιλικά παιχνίδια αλλά εκείνο που μετράει είναι τα επίσημα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/07 @ 09:00
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών θα αντιμετωπίσει στις 6 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας την Εθνική Αυστρίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
11/07 @ 00:15
Η Ελβετία ισοφάρισε σε 1-1 τη Φινλανδία στις καθυστερήσεις και πέρασε στα προημιτελικά του Euro γυναικών μαζί με τη Νορβηγία.
10/07 @ 16:05
Αλματώδη άνοδο 15 θέσεων στο FIFA Coca Cola Men's Ranking έχει πραγματοποιήσει η Εθνική Ομάδα με τη συμπλήρωση ενός αγωνιστικού έτους με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της.
10/07 @ 00:45
Με εμφατικό τρόπο, Γαλλία και Αγγλία σάρωσαν αντίστοιχα 4-1 και 4-0 Ουαλία κι Ολλανδία για τη δεύτερη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Euro γυναικών κι ετοιμάζονται για τους «16».
09/07 @ 08:26
Η Σουηδία επικράτησε 3-0 της Πολωνίας και πέρασε στα προημιτελικά του Euro γυναικών.
07/07 @ 08:40
Ο Ποτσετίνο τα έβαλε με τη διαιτησία για τρεις φάσεις-κλειδιά στον τελικό του Gold Cup με το Μεξικό. «Ήταν πέναλτι για εμάς, έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ», δήλωσε με ένταση.
BEST OF THEMASPORTS