Οι παίκτες της εθνικής Κροατίας βρίσκονται στην Αίγυπτο για το διεθνές φιλικό απέναντι στην ομώνυμη ομάδα και δεν έχασαν την ευκαιρία να συνδυάσουν την επίσκεψή τους στις πυραμίδες της Γκίζας με -τι άλλο;- ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το βράδυ της Τρίτης (26/03) η Αίγυπτος θα υποδεχτεί την Κροατία στο Κάιρο, στο πλαίσιο διεθνούς φιλικής αναμέτρησης, με τους παίκτες της "χρβάτκσα" να βρίσκονται από την Κυριακή στην αφρικανική χώρα και να απολαμβάνουν και με το παραπάνω την παρουσία τους εκεί.

 

Απόδειξη η επίσκεψή τους στις Πυραμίδες της Γκίζας, το αρχαιότερο από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου, με τον Λούκα Μόντριτς και την παρέα του να μαγεύονται από τις πανέμορφες και εμβληματικές εικόνες που αντίκρισαν αλλά να μη χάνουν την ευκαιρία να τις συνδυάζουν με τον βασιλιά των σπορ, σχηματίζοντας μερικοί εξ αυτών κύκλο και κάνοντας κόλπα με τη μπάλα.

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»-ThemaSports
27/04 @ 12:40

Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»

Ο Ούλι Χένες επιβεβαίωσε τις επαφές της Μπάγερν Μπονάχου με τον Ραλφ Ράνγκνικ ώστε να είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της ομάδας.

Ποτσετίνο: «Δεν ξέρω αν έχω την υποστήριξη της διοίκησης, ρωτήστε τους!»-ThemaSports
27/04 @ 11:09

Ποτσετίνο: «Δεν ξέρω αν έχω την υποστήριξη της διοίκησης, ρωτήστε τους!»

O Μαουρίσιο Ποτσετίνο στη συνέντευξη Τύπου, πριν την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άστον Βίλα, προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί.

Η Λίβερπουλ τίναξε την μπάνκα για την συμφωνία με τον Σλοτ-ThemaSports
27/04 @ 10:52

Η Λίβερπουλ τίναξε την μπάνκα για την συμφωνία με τον Σλοτ

Ο Άρνε Σλοτ αποτελεί τον εκλεκτό της Λίβερπουλ για την διαδοχή του Γιούργκεν Κλοπ, με τους Άγγλους να κάνουν τον 45χρονο τεχνικό, τον πιο ακριβοπληρωμένο Ολλανδό προπονητή.

Τέλος εποχής για το γυναικείο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας: Αποχωρεί η θρυλική Μάρτα-ThemaSports
27/04 @ 10:25

Τέλος εποχής για το γυναικείο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας: Αποχωρεί η θρυλική Μάρτα

H Μάρτα, πρώτη σκόρερ όλων των εποχών της Βραζιλίας σε άνδρες και γυναίκες θα αποσυρθεί από τους διεθνείς αγώνες φέτος, δήλωσε ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν... κυνηγά δύο ιστορικά ρεκόρ-ThemaSports
27/04 @ 09:58

Η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν... κυνηγά δύο ιστορικά ρεκόρ

Η Λεβερκούζεν εξασφάλισε νωρίς τον τίτλο στη Γερμανία και τώρα ο Τσάμπι Αλόνσο και οι παίκτες του... κυνηγούν δύο ρεκόρ για να κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακή την φετινή σεζόν.

«Αυτοκτονία» της Λιντς: Διασύρθηκε από την ΚΠΡ και... ανέβασε στην Premier League τη Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
27/04 @ 01:27

«Αυτοκτονία» της Λιντς: Διασύρθηκε από την ΚΠΡ και... ανέβασε στην Premier League τη Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λιντς συνετρίβη με 4-0 από την ΚΠΡ, χάνοντας έδαφος στη μάχη της ανόδου και επιτρέποντας στη Λέστερ να εξασφαλίσει τη θέση της στην επόμενη Premier League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ