Στο επίσημο podcast της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε ο Έρλινγκ Χάαλαντ και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα θέματα της τεχνολογίας στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Νορβηγός επιθετικός αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει ορισμένους από τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου, ενώ επισήμανε ορισμένες από τις αλλαγές που έκανε. Μάλιστα, εξέφρασε την ενόχλησή του για τα… πλάγια άουτ!

«Το πρώτο είναι να εισαγάγει τεχνολογία γραμμής τέρματος σε όλο το γήπεδο, ώστε να ξέρεις πάντα πότε η μπάλα είναι εκτός παιχνιδιού», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αυτό που με ενοχλεί είναι τα πλάγια άουτ. Αν εκτελέσεις είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο δεν έχει σημασία. Απλά φρόντισε να έχεις δύο χέρια στην μπάλα. Δεν ξέρω ορισμένους από τους κανόνες, και αν πρόκειται να κάνω πλάγιο άουτ, μάλλον θα το κάνω λάθος. Αλλά δεν έχει σημασία αν πετάξεις την μπάλα κατευθείαν κάτω, ευθεία επάνω ή οπουδήποτε αλλού. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά χρειάζεσαι ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο για να κάνεις πλάγια άουτ και δεν μπορείς να πάρεις πάρα πολλά μέτρα», ενώ έκλεισε μιλώντας για την ατομική του βελτίωση.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσω ακόμα. Όταν παίζεις τόσα πολλά παιχνίδια, είναι δύσκολο να προπονηθείς γιατί πρέπει να ετοιμαστείς και να κάνεις τα πράγματα που σε κάνουν να ταιριάξεις για το επόμενο παιχνίδι. Θέλω να γίνω ακόμα καλύτερος με την ομάδα, να είμαι πιο συμπαγής με την ομάδα και να παίζω στα μεγαλύτερα παιχνίδια. Και θέλω να επαναλάβω τα πράγματα που κάναμε την περασμένη σεζόν», κατέληξε ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών Ευρώπης.

Sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντιδράσεις για τον αποκλεισμό της Φραπάρ: «Ζηλεύουν οι άνδρες διαιτητές, δεν θέλουν μια γυναίκα στη θέση τους»-ThemaSports
27/04 @ 15:10

Αντιδράσεις για τον αποκλεισμό της Φραπάρ: «Ζηλεύουν οι άνδρες διαιτητές, δεν θέλουν μια γυναίκα στη θέση τους»

Η απουσία της Στεφανί Φραπάρ από τη λίστα των διαιτητών του προσεχούς EURO, αλλά και αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Τσεκάρει Λοπετέγκι για τον πάγκο της! -ThemaSports
27/04 @ 13:56

Τσεκάρει Λοπετέγκι για τον πάγκο της!

Ο Χουλέν Λοπετέγκι είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν!

Ο Νταφ τράβηξε οπαδό απ’ την κερκίδα για να κάνει την ομιλία προς τους παίκτες (BINTEO)-ThemaSports
27/04 @ 13:31

Ο Νταφ τράβηξε οπαδό απ’ την κερκίδα για να κάνει την ομιλία προς τους παίκτες (BINTEO)

Ένα ασυνήθιστο συμβάν σημειώθηκε έπειτα από αγώνα ποδοσφαίρου στην Ιρλανδία.

Μια ανάσα από τον Αντόνιο Κόντε! -ThemaSports
27/04 @ 13:18

Μια ανάσα από τον Αντόνιο Κόντε!

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο αθλητικό πρόγραμμα ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Rai, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Αντόνιο Κόντε και τη Νάπολι, με τον έμπειρο τεχνικό να ετοιμάζεται να υπογράψει το συμβόλαιό του!

Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»-ThemaSports
27/04 @ 12:40

Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»

Ο Ούλι Χένες επιβεβαίωσε τις επαφές της Μπάγερν Μπονάχου με τον Ραλφ Ράνγκνικ ώστε να είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της ομάδας.

Ποτσετίνο: «Δεν ξέρω αν έχω την υποστήριξη της διοίκησης, ρωτήστε τους!»-ThemaSports
27/04 @ 11:09

Ποτσετίνο: «Δεν ξέρω αν έχω την υποστήριξη της διοίκησης, ρωτήστε τους!»

O Μαουρίσιο Ποτσετίνο στη συνέντευξη Τύπου, πριν την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άστον Βίλα, προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ