Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, η Φενέρμπαχτσε εξετάζει τις σχετικά με το πρωτάθλημα που θα μπορούσε να αγωνιστεί, αν αποχωρήσει από το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερτέμ Σενέρ αποκάλυψε πως η Φενέρμπαχτσε, που απείλησε ότι θα αποχωρήσει από το τουρκικό πρωτάθλημα, για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ μετά την λήξη του αγώνα, έχει ξεχωρίσει πέντε πρωταθλήματα που θα μπορούσε να συμμετέχει ενώ έχει αποκλείσει κι ένα έκτο.

Παρ' ότι ακόμα δεν είναι ειλημμένη μία απόφαση για κάτι τέτοιο και μόνο εύκολη δεν είναι, αφού θα προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα, ίσως ακόμα και στην εθνική της Τουρκίας,φαίνεται πως οι ιθύνοντες των «κίτρινων καναρινιών» έχουν ξεκινήσει να κάνουν μία προεργασία σχετικά με την επόμενη μέρα, αν ληφθεί τελικά η απόφαση αυτή.

Έχουν ξεχωρίσει, λοιπόν, πέντε λίγκες που θα τους ενδιέφερε να συμμετέχουν, οι οποίες σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ρεπορτάζ του ο Ερτέμ Σενέρ είναι το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Ισπανία, η Γαλλία και η Ιταλία. Μάλιστα, υπάρχει και μία που έχει ήδη αποκλειστεί ως σενάριο κι αυτή είναι η Premier League.

Την ίδια ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά σε διοικητικό επίπεδο, ο προπονητής της ομάδας, Ισμαΐλ Καρτάλ κάνει τα πάντα για να κρατήσει τους παίκτες συγκεντρωμένους. Σύμφωνα με την «Milliyet», ο Τούρκος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα και το Conference League και να μην σκέφτονται τίποτε άλλο.

Gazzetta.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν... κυνηγά δύο ιστορικά ρεκόρ-ThemaSports
27/04 @ 09:58

Η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν... κυνηγά δύο ιστορικά ρεκόρ

Η Λεβερκούζεν εξασφάλισε νωρίς τον τίτλο στη Γερμανία και τώρα ο Τσάμπι Αλόνσο και οι παίκτες του... κυνηγούν δύο ρεκόρ για να κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακή την φετινή σεζόν.

«Αυτοκτονία» της Λιντς: Διασύρθηκε από την ΚΠΡ και... ανέβασε στην Premier League τη Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
27/04 @ 01:27

«Αυτοκτονία» της Λιντς: Διασύρθηκε από την ΚΠΡ και... ανέβασε στην Premier League τη Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λιντς συνετρίβη με 4-0 από την ΚΠΡ, χάνοντας έδαφος στη μάχη της ανόδου και επιτρέποντας στη Λέστερ να εξασφαλίσει τη θέση της στην επόμενη Premier League.

Τσίμπησε τον βαθμό και έμεινε ζωντανή για παραμονή στη Ligue 1 η Ναντ-ThemaSports
27/04 @ 01:19

Τσίμπησε τον βαθμό και έμεινε ζωντανή για παραμονή στη Ligue 1 η Ναντ

Η Ναντ πήρε εκτός έδρας ισοπαλία, 1-1, από τη Μονπελιέ και έμεινε στο +4 από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας της Ligue 1.

Καρλίτος: Ξανά… μανά για Κύπρο!-ThemaSports
27/04 @ 08:55

Καρλίτος: Ξανά… μανά για Κύπρο!

Ξανά μανά για Καρλίτος και Κυπριακές ομάδες.

Υποβιβάστηκε η Σαλερνιτάνα του Κάστανου! -ThemaSports
27/04 @ 08:41

Υποβιβάστηκε η Σαλερνιτάνα του Κάστανου!

Η τρίτη θητεία της Σαλερνιτάνα στη Serie A ολοκληρώθηκε στα τρία χρόνια, έπειτα από την ήττα 0-3 στην έδρα της Φροζινόνε για την 34η αγωνιστική.

Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!-ThemaSports
27/04 @ 08:34

Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ φαίνεται πως θέλει να φέρει πίσω στον σύλλογο τον Γιούργκεν Κλοπ, αλλά από διαφορετικό πόστο αυτή τη φορά.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ