Ο Λαϊφης… έγινε Γκολντάρ!
Από τις αρχές του… θέρους (καλοκαιρινής περιόδου) πάει κι έρχεται το όνομα του Κωνσταντίνου Λαϊφη, ότι απασχολεί το ρεπορτάζ της Ομόνοιας. Όχι μέσα από δημοσιογραφικές πληροφορίες, αλλά από «όργιο» φημών στα στέκια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο 43χρονος Βέλγος τεχνικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στην RWD Μόλενμπικ, η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψη του.
Στόχος του Φερέρα που θα έχει πάντως δύσκολο έργο, είναι η παραμονή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια.
Τη δεδομένη στιγμή, η Μόλενμπικ βρίσκεται μετά από 30 αγωνιστικές στην... τελευταία (16η) θέση του Βελγικού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας και στο -1 από τις θέσεις για τα πλέι-άουτ, αλλά και στο -6 από την απευθείας παραμονή.
Σημειώνουμε ότι βοηθός προπονητής στη Βελγική ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ίγκορ Ντε Καμάργκο!
Η ανακοίνωση για Φερέρα:
Welkom in Molenbeek, Yannick.
— RWDM (@RWDMolenbeek) March 23, 2024
Bienvenue à Molenbeek, Yannick. pic.twitter.com/yEg6baRRW0