Δείτε το πανέμορφο γκολ που πέτυχε ο Έλληνας μπακ-χαφ, ο οποίος έδωσε τη νίκη στη Σολτ Λέικ, στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με ιδανικό τρόπο συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Αλέξανδρου Κατράνη στο MLS.
Ο Έλληνας μπακ-χαφ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Σολτ Λέικ, την οποία βοήθησε να πανηγυρίσει τη νίκη (2-1) στην έδρα των Βανκούβερ Γουάιτκαπς.
Συγκεκριμένα, στο 75’ ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου έγινε αποδέκτης της πάσας του ταλαντούχου πιτσιρικά Φιντέλ Μπαράχας και με ένα ψιλοκρεμαστό σουτ, κρέμασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Κάπως έτσι ο Κατράνης έδωσε το «τρίποντο» στην ομάδα του, στην πρώτη του εμφάνιση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην πολιτεία της Γιούτα.
Δείτε το γκολ του Κατράνη με τη Σολτ Λέικ:
Πηγή: sport-fm.gr
Σε ένα ματς όπου βρεθήκαμε να χάνουμε 0-2 στο 18', η Εθνική μας έβγαλε αντίδραση, μείωσε σε 1-2 με Λοΐζου στο 29' και ο Χάμπος Χαραλάμπους στο 76' έγραψε το τελικό 2-2 χαρίζοντας έναν παλικαρίσιο βαθμό στην Κύπρο μας!
Τα γκολ για τους Ρουμάνους πέτυχε ο Ντραγκούς στο 2' και στο 18'.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 00:00
Αγγλία, Γαλλία και Πορτογαλία έκαναν το καθήκον τους και πανηγύρισαν τη νίκη στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2026, όπως επίσης και η Νορβηγία που διέσυρε με 11-1 τη Μολδαβία. Δίχως νικητή το Κύπρος-Ρουμανία, με τον Ραζβάν Μαρίν να μοιράζει ασίστ.
09/09 @ 18:16
Η Μπέτις ήταν ιδιαίτερη ευρηματική στην είδηση της πρόσληψης του Άγγελου Ποστέκογλου από τη Νότιγχαμ.
09/09 @ 20:40
Η συγκινητική πράξη του Καβάνι: Έσωσε την κόρη φίλου του με μια κίνηση
Ο Έντινσον Καβάνι ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του φίλου του Ράφα Κοτέλο, καλύπτοντας τα έξοδα επείγουσας επέμβασης για την κόρη του στην Αργεντινή.
09/09 @ 15:55
Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άγγελο Ποστέκογλου, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Ελληνοαυστραλό τεχνικό.
09/09 @ 20:12
Ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν έγινε έξαλλος με δημοσιογράφο ο οποίος τον έκρινε για την χρησιμοποίηση των Ντεμπελέ και Ντουέ, οι οποίοι τραυματίστηκαν.
09/09 @ 16:36
Η επιστροφή της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» πλησιάζει, με τον YouTuber Μπαρνιολ, να μπαίνει μέσα στο γήπεδο και να παρουσιάζει το εσωτερικό του.
BEST OF THEMASPORTS