Το νέο μεγάλο αστέρι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου θα θυμάται για καιρό την φιλική αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ που κρίθηκε με δικό του γκολ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο 17χρονος Έντρικ, που από το καλοκαίρι θα φοράει την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, μπήκε στο ματς στο 75ο λεπτό και στο 80' με προβολή σε κενή εστία, σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Σελεσάο στην τρίτη συμμετοχή.

Σε ηλικία 17 χρονών, 8 μηνών και τριών ημερών, ο Έντρικ έγινε ο τέταρτος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Βραζιλίας, βάζοντας το όνομα του κάτω από τον θρυλικό Πελέ, τον αξεπέραστο Ρονάλντο και τον Έντου.

Ο Πελέ σε ηλικία 16 ετών, 8 μηνών και 14 ημερών ήταν ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Βραζιλίας, με τον Έντου να ακολουθεί σε ηλικία 16 ετών, 10 μηνών και 2 ημερών, ενώ ο Ρονάλντο κλείνει την πρώτη τριάδα σε ηλικία 17 ετών, 7 μηνών και 12 ημερών.

sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν-ThemaSports
04/05 @ 01:02

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν

Με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Λανς νίκησε 2-0 στο «Φελίξ Μπολάρ» τη Λοριάν για την 32η αγωνιστική της Ligue 1, παρέμεινε στην προνομιούχο εξάδα κι άφησε προτελευταία την ομάδα της Κορσικής.

Ουίλιαμς κέρναγε, Ουίλιαμς έπινε και διπλό τετράδας για Μπιλμπάο-ThemaSports
04/05 @ 00:27

Ουίλιαμς κέρναγε, Ουίλιαμς έπινε και διπλό τετράδας για Μπιλμπάο

Με δύο γκολ του Ινάκι Ουίλιαμς από ασίστ του Νίκο Ουίλιαμς, η Μπιλμπάο νίκησε 2-0 στη Μαδρίτη τη Χετάφε στο πρώτο ματς της 34ης αγωνιστικής της La Liga κι εξακολουθεί να ελπίζει για Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχασε τα άχαστα στο φινάλε η Λούτον κόντρα στην Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ χαμογελά!-ThemaSports
04/05 @ 00:10

Έχασε τα άχαστα στο φινάλε η Λούτον κόντρα στην Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ χαμογελά!

Η Λούτον πάλεψε στο φινάλε να κλέψει τη νίκη από την Έβερτον, όμως έμεινε στο εντός έδρας 1-1 και πλέον η Νότιγχαμ Φόρεστ... χαμογελά στη μάχη των δύο ομάδων για την παραμονή στην κατηγορία!

Κόλλησε στο Τορίνο και κρατά ανοιχτό το... Champions League η Μπολόνια-ThemaSports
03/05 @ 23:57

Κόλλησε στο Τορίνο και κρατά ανοιχτό το... Champions League η Μπολόνια

Την τέταρτη ισοπαλία της στα πέντε τελευταία ματς έφερε η Μπολόνια, η οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Τορίνο και παραμένει στην πρίζα σχετικά με την εξασφάλιση της πρώτης πεντάδας.

Έσωσε τον βαθμό με τη Λειψία στο 90' και έμεινε ζωντανή για Ευρώπη η Χόφενχαϊμ-ThemaSports
03/05 @ 23:50

Έσωσε τον βαθμό με τη Λειψία στο 90' και έμεινε ζωντανή για Ευρώπη η Χόφενχαϊμ

Με γκολ του Αντρέι Κράμαριτς στο 90', η Χόφενχαϊμ πήρε την ισοπαλία με σκορ 1-1 από τη Λειψία και έμεινε ζωντανή για πρόκριση στην Ευρώπη.

Ο Γκουαρντιόλα συμφώνησε με τον Κλοπ για τις δηλώσεις του μετά το 4-2 του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα-ThemaSports
03/05 @ 22:36

Ο Γκουαρντιόλα συμφώνησε με τον Κλοπ για τις δηλώσεις του μετά το 4-2 του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα

Ο πιθανός αποκλεισμός της Άστον Βίλα από τον Ολυμπιακό και η μη παρουσία ομάδας από την Premier League σε κάποιον εκ των ευρωπαϊκών τελικών είναι θέμα συζήτησης στην Αγγλία με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να συμφωνεί και αυτός με τις δηλώσεις που έκανε την Μεγάλη Παρασκευή ο Γιούργκεν Κλοπ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ