Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει υπό τις οδηγίες του αυτές τις μέρες στον Ρέντη τους Κουτσογούλα και Μουζακίτη ενώ παρακολουθεί τους διεθνείς, Χαράλαμπο Κωστούλα και Παπακανέλλο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τέσσερις ποδοσφαιριστές τουλάχιστον από την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού, που έχει προκριθεί στα ημιτελικά του UEFA Youth League, προτίθεται ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να συμπεριλάβει στην αποστολή των ερυθρόλευκων για την προετοιμασία του καλοκαιριού ενόψει της νέας περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τους Χαράλαμπο Κωστούλα, Αντώνη Παπακανέλλο, Θανάση Κουτσογούλα και τον Χρήστο Μουζακίτη.

Μάλιστα, ο Βάσκος τεχνικός έχει υπό τις οδηγίες του τούτες τις ημέρες στις προπονήσεις στον Ρέντη τους δύο τελευταίους, με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Κουτσογούλας, ο οποίος σε δύο εβδομάδες θα κλείσει τα 20 χρόνια του, είναι αρχηγός της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ χαφ. Ο Μουζακίτης είναι 17 ετών και παίξει στη θέση του κεντρικού χαφ.

Όσο για τον Χαράλαμπο Κωστούλα, ο οποίος είναι 16,5 ετών, αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και ο Παπακανέλλος, που είναι 18 χρόνων, παίζει ως επιτελικός χαφ και αριστερός εξτρέμ. Ο Κωστούλας και ο Παπακανέλλος βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Νέων, Τάσου Θέου και αγωνίστηκαν την Τετάρτη (20/03) από ένα 45λεπτο στην εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Πορτογαλία, στο πλαίσιο της Elite Round του EURO U19.

 Παρακολουθεί και τους Λιατσικούρα και Μπάκουλα
Από εκεί και πέρα, στην εθνική Νέων είναι άλλοι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ο 17χρονος αμυντικός χαφ Αργύρης Λιατσικούρας και ο 19χρονος ανασταλτικός μέσος Θεοφάνης Μπάκουλας, που ήταν βασικοί στον αγώνα με την Πορτογαλία, τους οποίους επίσης παρακολουθεί ο Μεντιλίμπαρ ενόψει καλοκαιριού. Παρεμπιπτόντως, η εθνική Νέων αντιμετωπίζει το Σάββατο (23/03) την Δανία εκτός έδρας για την 2η αγωνιστική.

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΟΚ: Το ξέφρενο γλέντι των παικτών του Λουτσέσκου για τον τίτλο, στα αποδυτήρια του "Βικελίδης" (Φωτογραφίες)-ThemaSports
19/05 @ 22:40

ΠΑΟΚ: Το ξέφρενο γλέντι των παικτών του Λουτσέσκου για τον τίτλο, στα αποδυτήρια του "Βικελίδης" (Φωτογραφίες)

Ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας για 4η φορά στην ιστορία του νικώντας μέσα στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου του, Άρη, με το φινάλε να βρίσκει τους παίκτες του Λουτσέσκου να πανηγυρίζουν ξέφρενα στα αποδυτήρια την τεράστια επιτυχία τους.

Φλέγεται η Τούμπα για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ (Φωτογραφίες)-ThemaSports
19/05 @ 22:35

Φλέγεται η Τούμπα για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ (Φωτογραφίες)

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατέκλυσαν την Τούμπα και έκαναν τη νύχτα να μοιάζει με μέρα, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Οι συγκλονιστικές αντιδράσεις του Λουτσέσκου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (Φωτογραφίες)-ThemaSports
19/05 @ 22:30

ΠΑΟΚ: Οι συγκλονιστικές αντιδράσεις του Λουτσέσκου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (Φωτογραφίες)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέσπασε μετά το φινάλε της νίκης του ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" που σηματοδότησε την κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Stoiximan Super League: Τι ισχύει για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Άρη-ThemaSports
19/05 @ 22:25

Stoiximan Super League: Τι ισχύει για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Άρη

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την 3η θέση στη Stoiximan Super League, με τον Παναθηναϊκό να μένει 4ος. Τι ισχύει με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Άρης - ΠΑΟΚ: Ξύλο στη φυσούνα στην αποχώρηση των παικτών στο Βικελίδης μετά την ανάδειξη του Δικεφάλου του Βορρά σε πρωταθλητή-ThemaSports
19/05 @ 22:23

Άρης - ΠΑΟΚ: Ξύλο στη φυσούνα στην αποχώρηση των παικτών στο Βικελίδης μετά την ανάδειξη του Δικεφάλου του Βορρά σε πρωταθλητή

Χαμός επικράτησε για λίγο στο Κλεάνθης Βικελίδης, αφού έπεσε ξύλο την ώρα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήγαιναν προς τη φισούνα, έχοντας μόλις κατακτήσει το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-2: Ο Ποντένσε κράτησε όρθιους και Ευρωπαίους τους "ερυθρόλευκους" με γκολάρα και ασίστ-ThemaSports
19/05 @ 22:20

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-2: Ο Ποντένσε κράτησε όρθιους και Ευρωπαίους τους "ερυθρόλευκους" με γκολάρα και ασίστ

Ο Παναθηναϊκός αν και ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 73' με 2-0 εν τέλει αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ολυμπιακό με τον Ποντένσε να κρατάει όρθιους τους "ερυθρόλευκους" με μια γκολάρα και μια ασίστ στον Γιόβετιτς. Οι φιλοξενούμενοι τερμάτισαν τρίτοι και το τριφύλλι θα πρέπει να πάρει το Κύπελλο για να παίξει του χρόνου στην Ευρώπη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ