Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας, Μάριος Αργυρίδης, την επομένη της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πετόσφαιρας ανδρών.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά σε άλλα είπε ότι το χρέος του σωματείου έπεσε περίπου στο μισό, από αυτό που είχαν το 2018.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τη χθεσινή φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πετόσφαιρας ανδρών: «Ήταν μια εξαιρετική βραδιά. Τα παιδιά της πετόσφαιρας κατάφεραν να πανηγυρίσουν τον τίτλο μπροστά από αρκετό κόσμο. Να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά που ήταν χθες στο γήπεδο. Η Ομόνοια είναι μία και έχουμε κοινούς στόχους. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί».

Για τους 25 τίτλους στην πετόσφαιρα από τη σεζόν 2014-2015: «Είναι μια χρυσή δεκαετία για το τμήμα πετόσφαιρας της Ομόνοιας. Κάθε χρονιά έχουμε την ίδια δίψα για τίτλους».

Για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες πετόσφαιρας: «Έχουμε μαζέψει γύρω στα 150 παιδιά και προσπαθούμε να το αναπτύξουμε περισσότερο, με σκοπό να βγάλουμε πετοσφαιριστές και πετοσφαιρίστριες στις ομάδες μας».

Για τους ξένους στην πετόσφαιρα: «Θεωρούμε ότι ο αριθμός των ξένων που ήταν στους δύο πριν λίγα χρόνια ήταν ο σωστός αριθμός. Η θέση της Ομόνοιας είναι να υπάρχουν δύο ξένοι στην πετόσφαιρα».

Για το φούτσαλ: «Αν συμφωνούν και οι άλλες οι ομάδες, να αγωνιστούμε χωρίς ξένους για κάποια χρόνια».

Για την καλαθόσφαιρα: «Θα προχωρήσουμε με περισσότερες επαφές, για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς. Ο σκοπός μας είναι να επανέλθουμε πάντα με βιώσιμους προϋπολογισμούς».

Για το χρέος του σωματείου: «Είναι περίπου το μισό από αυτό που είχαμε το 2018. Τα 5 εκατομμύρια τα έχει αναλάβει η εταιρεία βάσει της συμφωνίας. Θα προσπαθήσουμε να σπρώξουμε το χρέος κάτω από τα 8 εκατομμύρια το χρέος».

Για την αμεσότερη εμπλοκή του Σταύρου Παπασταύρου: «Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του προέδρου. Ήθελε να βγει μπροστά και να είναι στην πρώτη γραμμή. Φαίνεται και από τα αποτελέσματα μετά από τις αλλαγές που έγιναν».

Για το ιδιόκτητο γήπεδο: «Πρέπει να περιμένουμε ακόμη λίγο. Να κάνουμε υπομονή και όταν υπάρχουν νεότερα θα ανακοινωθούν».

Για τη συμμετοχή του Οζλέρ με την Εθνική: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τον Οζλέρ. Πήρε την ευκαιρία, αγωνίστηκε και είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε την παρουσία των συμπατριωτών μας Τουρκοκύπριων και στις εθνικές ομάδες. Το καλό για την Κύπρο μας είναι η επανένωση, να ζούμε όλοι μαζί, να αναπτυχθεί η οικονομία και να υπάρχει ειρήνη. Και στα υπόλοιπα τμήματα αρχίζουν να μας προσεγγίζουν Τουρκοκύπριοι συμπατριώτες μας, στο τμήμα ποδηλασίας και στο τμήμα δρομέων».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Αυτούς παίρνει στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ο Αναστασίου – Ένα απρόοπτο-ThemaSports
27/04 @ 21:18

Αυτούς παίρνει στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ο Αναστασίου – Ένα απρόοπτο

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει του αυριανού (28/04) αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για την 9η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ / ΑΛΙΟΥΜ-ThemaSports
27/04 @ 15:50

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ / ΑΛΙΟΥΜ

Ο Σαιντού Αλιούμ είχε μείνει εκτός αρχική ενδεκάδας, από τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Ετοιμάζει αλλαγές για να… κλειδώσει την 3η θέση!-ThemaSports
27/04 @ 10:30

Ετοιμάζει αλλαγές για να… κλειδώσει την 3η θέση!

Η Ομόνοια υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ (Κυριακή, 19:00) για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ξεχωριστή μέρα για Σεμεδό-ThemaSports
27/04 @ 09:10

Ξεχωριστή μέρα για Σεμεδό

Ξεχωριστή η σημερινή μέρα για τον Γουίλι Σεμέδο, καθώς κλείνει τα 30 του και η Ομόνοια του έστειλε τις ευχές της.

Όμορφες στιγμές: Επίσκεψη από τους πορτιέρο της Ομόνοιας -ΧΑΜΟΣ με Φαμπιάνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
26/04 @ 19:11

Όμορφες στιγμές: Επίσκεψη από τους πορτιέρο της Ομόνοιας -ΧΑΜΟΣ με Φαμπιάνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι τερματοφύλακες της Ομόνοιας επισκέφθηκαν την ακαδημία τερματοφυλάκων, Cyprus Goalkeepers School - CGS και χάρισαν χαμόγελα στους μικρούς πορτιέρο.

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...-ThemaSports
26/04 @ 09:47

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...

Μπορεί στην Κύπρο να ξεχώριζε με τις εμφανίσεις του φορώντας τη φανέλα της Ομόνοιας, αλλά η πρώτη... «απόπειρα» του για καριέρα στο εξωτερικό, εξελίσσεται σε «εφιάλτη» για τον νεαρό Κύπριο μεσοεπιθετικό, Λοΐζο Λοΐζου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ