Προετοιμάζεται για το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι η Εθνική Κύπρου των ανδρών, αυτή τη φορά απέναντι στη Σερβία το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας (25/03, 19:00) στο «ΑΕΚ Αρένα».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα ερωτήματα αλλά και τα... ερωτηματικά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και ειδικά για τον Τιμούρ Κετσπάγια είναι αρκετά.

Το πρώτο είναι αν θα καταφέρει αυτή τη φορά ο Κυπρογεωργιανός τεχνικός κόντρα σε σαφώς πιο δύσκολο αντίπαλο από τη Λετονία, να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική Εθνική, με παίκτες που θα έχουν πάθος και κίνητρο για τη νίκη, έστω κι αν πρόκειται για φιλικό παιχνίδι.

Δεύτερο, αν οι παίκτες διαψεύσουν όλους όσοι τους κατηγορούν ότι αγωνίζονται λες και κάνουν... αγγαρεία.

Τρίτον, αν η Εθνική μας παραταχθεί για μία ακόμη φορά με αμυντικούς προσανατολισμούς και αν θα γίνουν αλλαγές και πόσες στο αρχικό σχήμα.

Τέταρτο, αν και ποιοι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής από τους διεθνείς που ήταν στον πάγκο στο ματς με τη Λετονία και δεν αγωνίστηκαν καθόλου

Πέμπτο, αν θα έχουν συμπαρατάστατες οι Πίττας και Λοϊζου που ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες μας στο παιχνίδι με τη Λετονία.

Έκτο, αν αυτή τη φορά που ο αντίπαλος είναι μία ομάδα που έχει προκριθεί στο EURO 2024, θα... δελεάσει τον κόσμο της Εθνικής μας ομάδας για να πάει στο γήπεδο, ευελπιστώντας ότι αυτή τη φορά δεν θα «πονέσει τα μάτια του» από αυτό που θα δει.

Υπάρχουν και άλλα, αλλά ας βάλουμε μία... άνω τελεία.

Πάντως, αν γινόταν ένα γκάλοπ στις τάξεις του κόσμου για το αν είναι αισιόδοξοι για τη συνέχεια ενόψει του ερχόμενου Nations League, είμαστε βέβαιοι ότι η πλειοψηφία θα ήταν αρνητικοί. Στα πόδια των διεθνών μας είναι να... αντιστρέψουν το όλο σκηνικό. Μπορούν; Εμείς πιστεύουμε πως μπορούν. Το θέμα όμως δεν είναι τι πιστεύουμε εμείς...

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πίττας πολυτιμότερος της Εθνικής Ανδρών (από το 1995 μέχρι σήμερα)-ThemaSports
10/05 @ 11:43

Ο Πίττας πολυτιμότερος της Εθνικής Ανδρών (από το 1995 μέχρι σήμερα)

Ο Ιωάννης Πίττας μετά από εισήγηση του Τιμούρ Κετσπάγια αναδείχτηκε φέτος πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας, για πρώτη φορά από τότε που αγωνίζεται στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Φιλική ήττα της Εθνικής Παίδων Κ-15 στην Αρμενία-ThemaSports
09/05 @ 18:16

Φιλική ήττα της Εθνικής Παίδων Κ-15 στην Αρμενία

Στη σημερινή πρεμιέρα του Αναπτυξιακού Τουρνουά Παίδων Κ-15 που διοργανώνεται στην Αρμενία, η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Λευκορωσίας με 3-1.

Σε ρυθμούς πρεμιέρας η Εθνική Παίδων Κ-15-ThemaSports
08/05 @ 13:47

Σε ρυθμούς πρεμιέρας η Εθνική Παίδων Κ-15

Σημαντικές εμπειρίες για τους νεαρούς διεθνείς μας που θα λάβουν μέρος σε αναπτυξιακό τουρνουά Παίδων Κ-15.

Στην Αρμενία η αποστολή της Εθνικής Παίδων Κ-15-ThemaSports
07/05 @ 22:14

Στην Αρμενία η αποστολή της Εθνικής Παίδων Κ-15

Στην Αρμενία βρίσκεται από αργά σήμερα το απόγευμα η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Παίδων Κ-15.

Επίσημο: Αυξάνονται σε 26 παίκτες τα ρόστερ των ομάδων στο EURO 2024!-ThemaSports
03/05 @ 18:19

Επίσημο: Αυξάνονται σε 26 παίκτες τα ρόστερ των ομάδων στο EURO 2024!

Όπως έγινε γνωστό από επίσημα χείλη της UEFA, οι εθνικές ομάδες στο Εuro 2024 θα μπορούν να έχουν ρόστερ μέχρι και 26 παικτών, και όχι 23, όπως ίσχυε μέχρι πρότινος.

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νέων Κ-19 στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024-25-ThemaSports
03/05 @ 16:37

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νέων Κ-19 στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024-25

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UEFA η κλήρωση των ομίλων της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 περιόδου 2024-2025.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ