Themasports teamΗ Εθνική Ελπίδων δεν τα κατάφερε στην Λευκορωσία και έχασε με 1-0 από την ομώνυμη ομάδα, για να χάσει έτσι σημαντικό μέρος των ελπίδων της για πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα λάβει χώρα το 2025.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Εθνική Ελπίδων χρειαζόταν μόνο νίκη το απόγευμα της Παρασκευής (22/03) στην έδρα της Λευκορωσίας για να παραμείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης στα τελικά του Euro 2025, όμως όχι μόνο δεν την πήρε αλλά έφυγε από το γήπεδο χωρίς βαθμό στο σακούλι της.
Και αυτό γιατί σε ένα σχετικά ισορροπημένο ματς (5-7 οι τελικές, 3-1 εντός εστίας), γνώρισε την ήττα με 1-0 από την αντίπαλό της, που διαμορφώθηκε με πέναλτι στο 57ο λεπτό, γεγονός που την άφησε καθηλωμένη στην τρίτη θέση και σε απόσταση από τις Πορτογαλία και Κροατία.
Συγκεκριμένα έμεινε στους 11 βαθμούς έχοντας δώσει επτά αγώνες στον όμιλο, την ώρα που πρωτοπόρος Πορτογαλία έχει 15 μετά από έξι αγώνες και η Κροατία 13, με την "χρβάτσκα" να έχει δύο αγώνες λιγότερους σε σύγκριση με την γαλανόλευκη.
Υπενθυμίζεται πως οι πρώτοι κάθε ομίλου και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι παίρνουν αυτόματα το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης, με τους υπόλοιπους έξι δεύτερους των ομίλων να συμμετέχουν σε μπαράζ διεκδικώντας τα τρία τελευταία εισιτήρια
Ημέρα αγώνα η σημερινή! Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών υποδέχεται στις 19:00 στο Στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό την Εθνική Αυστρίας σε αγώνα για την 9η αγωνιστική των προκριματών του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/11 @ 20:43
Ντούσαν Κέρκεζ ο εκλεκτός για τον Ατρόμητο!
14/11 @ 19:15
Όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στη Σκωτία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
14/11 @ 13:27
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Μιγκέλ Άνχελ Κορόνα ως νέο τεχνικό διευθυντή και επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος.
14/11 @ 10:16
Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός…
12/11 @ 20:58
Τα νέα δεν είναι καλά για τον Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τελευταίο ματς της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό.
12/11 @ 20:47
Μεταξύ των δύο διακοπών για τις Εθνικές ομάδες στον Παναιτωλικό δεν έχει αλλάξει μόνο ο προπονητής με τον Γιάννη Αναστασίου αντί του Γιάννη Πετράκη.
BEST OF THEMASPORTS