Ανδρέας Σταύρου

Από όλους τους Κύπριους ποδοσφαιριστές θα ασχοληθούμε με τους 10 πιο ακριβούς σύμφωνα με το transfermarkt

Ακολουθήστε μας στο Google news

Από τους δέκα πιο ακριβούς παίκτες με βάση των transfermarkt.com οι πρώτοι οκτώ είναι πάνω από ένα εκατομμύριο, ενώ οι ίδιοι οκτώ παίζουν στο εξωτερικό. Ενδεικτικό είναι ότι σε αυτή την λίστα δεν υπάρχει τερματοφύλακας.

Στην πρώτη δεκάδα είναι όλοι οι παίκτες διεθνείς με μόλις δύο να βρίσκονται πάνω από 30 ετών. 

Τα ονόματα στην λίστα από τον πρώτο μέχρι τον δέκατο είναι: Στέλιος Ανδρέου (€2.00m), Γρηγόρης Κάστανος (€1.80m), Ιωάννης Πίττας (€1.80m), Μαρίνος Τζιωνής (€1.50m), Λοΐζος Λοΐζου (€1.50m), Κωνσταντίνος Λαΐφης (€1.50m), Πιέρος Σωτηρίου (€1.20m), Νικόλας Ιωάννου(€1.20m), Ανδρόνικος Κακουλλής (€900k) και Χάμπος Κυριάκου (€900k). 

Αναλυτικά πιο κάτω οι φετινές τους επιδόσεις:

Στέλιος Ανδρέου (2 εκατ. ευρώ): Βασικό και αναπόσπαστο μέλος της Βελγικής Σαρλερουά. Ο Ανδρέου έκανε το παραπάνω βήμα πριν 3 χρόνια για το Βέλγιο και κατάφερε να καθιερωθεί στις ζέβρες. Φέτος έχει 27 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ. 

Γρηγόρης Κάστανος (1,8 εκατ. ευρώ): Ο Κάστανος είναι εδώ και πολλά χρόνια στην Ιταλία αλλά την τελευταία τριετία καθιερώθηκε στην Σαλαρνιτάνα. Κομβικό γρανάζι της ομάδας φέτος στην Serie A με απολογισμό στις 23 συμμετοχές του 3 γκολ και 3 ασίστ. 

Ιωάννης Πίττας (1,8 εκατ. ευρώ): Το βήμα του να πάει στην ΑΙΚ Στοκχόλμης τον δικαιώνει καθώς δεν σταματάει να σκοράρει. Ο άλλοτε άσος του Απόλλωνα διαπρέπει στην Σουηδία με απολογισμό 12 γκολ μέχρι στιγμής σε 19 εμφανίσεις.

Μαρίνος Τζιωνής (1,5 εκατ. ευρώ): Καλή η ζωή στην Αμερική αλλά τους τελευταίους μήνες χωρίς αγωνιστικά λεπτά. Ο Μαρίνος είναι σπουδαίο ταλέντο αλλά έχει να παίξει επίσημο παιχνίδι από τον Οκτώβριο στην Σπόρτινγκ Κάνσας και αυτό δεν τον βοηθάει καθόλου. 

Λοΐζος Λοΐζου (1,5 εκατ. ευρώ): Στο πρώτο μισό της σεζόν με την Ομόνοια έκανε ρεκόρ καριέρας και το συγκεκριμένο επίτευγμα έφερε των μετακίνηση του έστω και ως δανεικός στην Χέερενφεεν. Τα πράγματα όμως δεν πάνε καλά για τον νεαρό άσο καθώς στους 2 μηνες παρουσίας του στην Ολλανδία έπαιξε μόνο δύο επίσημα παιχνίδια. 

Κωνσταντίνος Λαΐφης (1,5 εκατ. ευρώ): Ηγετική παρουσία στην Στάνταρ Λιέγης εδώ και οκτώ χρόνια. Αν και φέτος πήγε να την κάνει από τους κόκκινους εν τέλει έμεινε και είναι κάθε βδομάδα βασικός. 19 συμμετοχές και ένα γκολ για τον Λαΐφη φέτος. 

Πιέρος Σωτηρίου (1,2 εκατ. ευρώ): Όπου και αν έπαιξε μετά τον ΑΠΟΕΛ έκανε αισθητή την παρουσία του. Στην μακρινή Ιαπωνία πλέον ο Σαμουράι Πιέρος απολαμβάνει την ζωή ενώ για λογαριασμό της Χιροσίμα φέτος σε 4 συμμετοχές έχει βάλει 1 γκολ.

Νικόλας Ιωάννου (1,2 εκατ. ευρώ):  Η ζωή στο Κόμο είναι υπέροχη με τον Κύπριο μπακ να έχει βρει την Ιθάκη του. Η Κόμο κάνει πορεία ανόδου φέτος και ο Νικόλας είναι παρών σε αυτή την πορεία. 23 συμμετοχές φέτος με 3 γκολ και 3 ασίστ. 

 

Ανδρόνικος Κακουλλής (900 χιλιάδες ευρώ): Ο επιθετικός που βγήκε  από τα σπλάχνα της Ομόνοιας ξεκίνησε εντυπωσιακά την φετινή σεζόν ενώ υπολείπεται ένα γκολ για ρεκόρ καριέρας. Τους τελευταίους δύο μήνες ωστόσο ο Κακουλλής δεν είναι τόσο παραγωγικός και χρειάζεται να βρει ξανά την φόρμα του.

Χαράλαμπος Κυριάκου (800 χιλιάδες ευρώ): Το παιδί του Απόλλωνα που καθιερώθηκε στην ομάδα, έφυγε και ήρθε ξανά έτσι ώστε να στεφθεί πρωταθλητής.  Χάμπος χωρίς Απόλλωνα και Απόλλωνας χωρίς Χάμπο δεν γίνεται.  Ο αρχηγός των γαλάζιων φέτος κατέγραψε 18 συμμετοχές ενώ την χρόνια θα επιδιώξει να την κλείσει με τον τίτλο του κυπέλλου. 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Β' όμιλος: Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής-ThemaSports
26/04 @ 11:56

Β' όμιλος: Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων της 13ης και της 14ης αγωνιστικής για τον Β' όμιλο του Πρωταθλήματος Cyta, περιόδου 2023 - 2024, καθορίστηκε ως ακολούθως:

Νεοφυτίδης: «Αυτό που βλέπουμε στο Β' γκρουπ, ζημιώνει τα σωματεία και ευνοεί την προκατάληψη»-ThemaSports
25/04 @ 18:11

Νεοφυτίδης: «Αυτό που βλέπουμε στο Β' γκρουπ, ζημιώνει τα σωματεία και ευνοεί την προκατάληψη»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων, σχολίασε τις ανακοινώσεις της Επιτροπής Δεοντολογίας.

«Θα αρχίσει εντός των ημερών η έρευνα για τα στημένα»-ThemaSports
25/04 @ 14:02

«Θα αρχίσει εντός των ημερών η έρευνα για τα στημένα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου-ThemaSports
25/04 @ 10:32

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας προς τον Αρχηγό Αστυνομίας για την έναρξη ποινικής διερεύνησης αναφορικά με το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων, διαβιβάστηκαν την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, στην Αστυνομία, το σχετικό πόρισμα για θέματα που αφορούν στη διαιτησία και τη χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου, καθώς και το συλλεχθέν μαρτυρικό υλικό.

 Παράταση στην μαθηματική σωτηρία της Καρμιώτισσας, νίκη για ΑΕΛ – Βαθμολογία και συνέχεια…  -ThemaSports
24/04 @ 22:00

Παράταση στην μαθηματική σωτηρία της Καρμιώτισσας, νίκη για ΑΕΛ – Βαθμολογία και συνέχεια…

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα εννιά γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το ΑΕΛ - Νέα Σαλαμίνα-ThemaSports
24/04 @ 21:14

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα εννιά γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το ΑΕΛ - Νέα Σαλαμίνα

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ