Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας παρέθεσε δείπνο στους χορηγούς της ομάδας και σε δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:
 
Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας παρέθεσε την Τετάρτη 20 Μαρτίου δείπνο στους χορηγούς της ομάδας μας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του ΔΣ Μιχάλης Λουκά ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας μας για την έμπρακτη και ουσιαστική τους στήριξη στο σωματείο μας, αναφερόμενος επίσης στον σημαντικό ρόλο που ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, με όλα του τα αθλητικά τμήματα, διαδραματίζει στην κοινωνία του τόπου μας.
 
Στους χορηγούς απονεμήθηκε φανέλα του Ολυμπιακού Λευκωσίας με το λογότυπο τους, καθώς και ευχαριστήρια επιστολή. Στο δείπνο προσκλήθηκαν επίσης και παρευρέθηκαν αθλητικογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, οι οποίοι καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας μας.
 
Το δείπνο φιλοξενήθηκε στο εστιατόριo του ξενοδοχείου Madama στην παλιά Λευκωσία.
 
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι ακόλουθοι χορηγοί: EMA PAYTECH Petros Savva Constructions & Development Maouris Oikoset Dimco Ltd Petrou Bros Dairy Products Alumil Arnold’s Digital Printers Emilios Eliades Appliances Euphyia Tech PEK Audit Tax Consulting CraftMasters Hyundai Cyprus Petrolina (Holdings) Public
 
 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Πάμπος - Είχαμε ένα ψηλό budget»-ThemaSports
12/04 @ 12:41

«Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Πάμπος - Είχαμε ένα ψηλό budget»

O εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας Πάρης Φωκαΐδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνιδι» με την Στέλλα Σωκράτους.

Λαχείο ενίσχυσης Ολυμπιακού Λευκωσίας με δώρο τετράτροχη μοτοσικλέτα-ThemaSports
31/03 @ 23:02

Λαχείο ενίσχυσης Ολυμπιακού Λευκωσίας με δώρο τετράτροχη μοτοσικλέτα

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ενημερώνει για τον λαχνό ενίσχυσης που ετοίμασε η για οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ