«Kicker»: «Ενδιαφέρον ομάδων της Bundesliga για Τζόλη»

«Kicker»: «Ενδιαφέρον ομάδων της Bundesliga για Τζόλη»

Ενδιαφέρον δύο ομάδων της Bundesliga, αλλά και ελληνικών συλλόγων για τον Χρήστο Τζόλη αποκαλύπτει το «Kicker».

Συγκεκριμένα, βάσει των όσων αναφέρονται στο δημοσίευμα του «Kicker», η Γκλάντμπαχ και η Βέρντερ είναι οι δύο ομάδες από την Bundesliga που εξετάζουν την περίπτωσή του. Ωστόσο, οι Γερμανοί αποκαλύπτουν πως υπάρχουν ελληνικοί σύλλογοι που βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του Τζόλη.

Ο Τζόλης ανήκει στην Νόριτς, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2026 και η Φορτούνα έχει το δικαίωμα να καταβάλει ένα ποσό γύρω στα 5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει. Προσφάτως, μάλιστα, οι οπαδοί της ομάδας από το Ντίσελντορφ είχαν ξεκινήσει… διαδικασία συλλογής χρημάτων για να καταφέρουν να τον κρατήσουν.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Συνελήφθη και ο 17χρονος για τα επεισόδια στη Νέα Σαλαμίνα - Στο κελί 7 πρόσωπα

Συνελήφθη και ο 17χρονος για τα επεισόδια στη Νέα Σαλαμίνα - Στο κελί 7 πρόσωπα

Εντοπίστηκε σήμερα 01/09/2026 και συνελήφθη 17χρονος, ο οποίος καταζητείτο στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης επίθεσης και οχλαγωγίας, που διαπράχθηκε στο χρονικό διάστημα 23–24 Αυγούστου, 2026, στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Αμμόχωστος», όπου διεξήχθη εκδήλωση για τους φιλάθλους του σωματείου Νέας Σαλαμίνας.