Διέλυσε την ΕΝΠ η Ανόρθωση και τερμάτισε στη 2η θέση ενόψει της Β' φάσης... (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Διέλυσε την ΕΝΠ η Ανόρθωση και τερμάτισε στη 2η θέση ενόψει της Β' φάσης... (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Με εντός έδρας νίκη για την Ανόρθωση επί του Ένωσης με 100-39, ολοκληρώθηκε στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, τόσο η 22η αγωνιστική για την 1η φάση της ΟΠΑΠ Basket League, αλλά και ολόκληρη η 1η φάση.

Με τη νίκη της αυτή η Ανόρθωση, τερμάτισε οριστικά στη 2η θέση (αν και ισόβαθμη με την πρώτη Πετρολίνα ΑΕΚ και τον 3ο Κεραυνό) και από εκεί θα ξεκινήσει την προσπάθεια της στη 2η φάση.

Η Ένωση τερμάτισε στην 11η θέση.

Κορυφαίος για τη νικήτρια ήταν ο Γιώργος Τρετιάκοβ (9 πόντοι, 1/2 βολές, 4/5 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 13 ριμπάουντ).

Δυναμικό μπάσιμο για την Ανόρθωση, που προηγήθηκε αρχικά με 12-0, επιβάλλοντας έναν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια η Ένωση βρήκε κάποιες λύσεις στην επίθεση, αλλά η διαφορά κυμαινόταν σταθερά πάνω από το +10 για τη γηπεδούχο, που με το τέλος της 1ης περιόδου, άνοιξε τη διαφορά στο +17, καθώς προηγήθηκε με προηγήθηκε με 29-12.

Σε παρόμοιους ρυθμούς συνεχίστηκε η αναμέτρηση κατά το 2ο της κομμάτι. Η Ανόρθωση, εκμεταλλευόμενη την υπεροπλία της, συνέχισε να ανεβάζει τη διαφορά, συνεχίζοντας ταυτόχρονα να κρατάει και ένα γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της.

Η γηπεδούχος εύρισκε λύσεις από αρκετούς παίκτες και στο τέλος του ημιχρόνου προηγήθηκε με 53-25.

Δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα και κατά την 3η περίοδο, καθώς η Ανόρθωση συνέχισε να αυξάνει τη διαφορά και παρότι ήταν ακόμη αρκετά νωρίς, εν τούτοις δύσκολα θα έχανε τη νίκη.

Το 25` το σκορ είχε φθάσει στο 66-30, πάντα για την Ανόρθωση, η οποία προηγήθηκε στο 30` με 78-34.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη και αφού όλα είχαν κριθεί, στην 4η περίοδο, οι δυο ομάδες πήγαν σε πιο αργό ρυθμό, αλλά η Ανόρθωση ανέβασε και άλλο τη διαφορά και τελικά πήρε τη νίκη με 100-39.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 29-12, 53-25, 78-34, 100-39.

Ανόρθωση (Αντώνης Κωνσταντινίδης): Taylor 4, Τρετιάκοβ 9, Ελευθερίου 6, Τομπάζος 7 (1), Horton 14, Αντωνίου 2, Νικολάου 10 (1), Talton 10 (1), Βύρωνος 8 (2), Νοταρίδης 6, Μαυρομμάτης 18, Skinner 6.

Ε.Ν. Παραλιμνίου (Χάτι Ελχάτζ): Χαραλάμπους 8 (2), Παναγιώτου 3 (1), Παπαγεωργίου, Αλεξάνδρου, Μίχεβ 18, Ανεζάκης 1, Ζομπαρλάς 6, Ισαάκ, Χ` Κωνσταντή 3.

*Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα*

Από ιστοσελίδα ΚΟΚ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έριξαν... ΔΙΜΠΑΛΑ, όμως λείπει κάτι που δεν πέτυχε κανείς!

Έριξαν... ΔΙΜΠΑΛΑ, όμως λείπει κάτι που δεν πέτυχε κανείς!

15 ποδοσφαιριστές σημείωσαν ντοπιέτα (2 γκολ) σε ένα ματς, όμως κανείς δεν πέτυχε χατ-τρικ μετά από 15 αγωνιστικές.