Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου της Εθνικής Λετονίας η οποία θα αντιμετωπίσει την Εθνική μας ομάδα σε φιλικό παιχνίδι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Paolo Nicolato:«Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι το πρώτο βήμα για εμάς. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αγωνιστικό πρόσωπο των ποδοσφαιριστών μας τις προηγούμενες μέρες. Τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα δείξουν στο γήπεδο αύριο. Είναι σημαντικό για εμάς να παίξουμε ελεύθερα χωρίς να φοβόμαστε να κάνουμε λάθη. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε πρέπει να βασιστούμε πάνω σε αυτό, τα λάθη είναι αναπόφευκτα αλλά αυτό δεν πρέπει να μπει στο δρόμο μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα, δεν θέλω να βλέπω παίκτες που φοβούνται να κάνουν λάθη.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς για εμένα για να μπορώ να κρίνω την Εθνική Λετονίας αλλά μπορώ να πω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Οι παίκτες δεν φοβούνται να δουλέψουν σκληρά στην προπόνηση, τους βλέπω όλους πολύ συγκεντρωμένους και προσπαθούν να τα κάνουν όλα ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες. Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα στον αυριανό αγώνα.

Αυτή η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική για εμάς γιατί είναι η πρώτη φορά που δουλέψαμε πρόσωπο με πρόσωπο. Θα προσπαθήσουμε να συνοψίσουμε ό,τι είδαμε στην προπόνηση για να βγάλουμε συμπέρασμα για το μέλλον. Αυτός είναι και ένας από τους στόχους μας.

Στα αποδυτήρια της ομάδας έχουμε πολλούς παίκτες με ηγετικές ικανότητες, με διάθεση να αναλάβουν ευθύνες. Τη δεδομένη στιγμή ο αρχηγός είναι δίπλα μου (Kristers Tobers). Αν είναι εντάξει να παίξει αύριο τότε θα είναι και ο αρχηγός της ομάδας. Στον αθλητισμό υπάρχει πάντα η θέληση της νίκης αλλά το αποτέλεσμα στον πίνακα των σκορ εξαρτάται από εμάς αλλά και από τον αντίπαλο. Τα δύο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, είναι ένα τεστ για εμάς που θα δείξει σε τι σημείο είμαστε. Είναι ξεκάθαρο ότι κάνουμε πολλές αλλαγές συμπεριλαμβανομένου και του συστήματός μας, οπότε περιμένω λύσεις σε διάφορα αγωνιστικά ζητήματα. Θα ήθελα να ξεκινήσουμε με νίκη".

Kristers Tobers: «Ανυπομονούμε όλοι να δώσουμε το πρώτο μας παιχνίδι με τον νέο μας προπονητή. Είναι ωραίο για εμάς που θα παίξουμε σε καλές καιρικές συνθήκες, είναι ζεστά και ωραία εδώ. Θα είμαστε σε θέση να δοκιμάσουμε τους εαυτούς μας κόντρα σε μια ομάδα όπως η Κύπρος. Νομίζω όλα θα είναι εντάξει. Η πρώτη σημαντική αλλαγή σε αυτή την προσπάθεια είναι ότι όλα έγιναν στα Αγγλικά. Είναι φυσιολογικό, τώρα δουλεύουμε την τακτική μας και πως να κινούμαστε ως ομάδα. Η προπόνηση δεν είναι εύκολο αλλά γενικά είμαστε ικανοποιημένοι με την διαδικασία. Πρέπει να αναλάβουμε ευθύνες και να είμαστε πολύ ενεργοί.

Υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός πριν το παιχνίδι, δεν έχει σχέση ότι είναι φιλικό. Όλοι θέλουν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, ειδικά τώρα με τον νέο προπονητή. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι αύριο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσημο: Αυξάνονται σε 26 παίκτες τα ρόστερ των ομάδων στο EURO 2024!-ThemaSports
03/05 @ 18:19

Επίσημο: Αυξάνονται σε 26 παίκτες τα ρόστερ των ομάδων στο EURO 2024!

Όπως έγινε γνωστό από επίσημα χείλη της UEFA, οι εθνικές ομάδες στο Εuro 2024 θα μπορούν να έχουν ρόστερ μέχρι και 26 παικτών, και όχι 23, όπως ίσχυε μέχρι πρότινος.

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νέων Κ-19 στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024-25-ThemaSports
03/05 @ 16:37

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νέων Κ-19 στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024-25

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UEFA η κλήρωση των ομίλων της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 περιόδου 2024-2025.

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Παίδων στα προκριματικά του Ευρωπαίκού Πρωταθλήματος 2024-25-ThemaSports
03/05 @ 15:23

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Παίδων στα προκριματικά του Ευρωπαίκού Πρωταθλήματος 2024-25

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η κλήρωση του πρώτου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων Κ-17 2024 - 2025.

Κλήση Εθνικής Παίδων Κ-17 για προπονήσεις-ThemaSports
02/05 @ 13:05

Κλήση Εθνικής Παίδων Κ-17 για προπονήσεις

Ξεκινάει προπονήσεις η Εθνική παίδων Κ17

Σε διεθνές τουρνουά στην Αρμενία η Εθνική Κ-15 (κλήση ποδοσφαιριστών)-ThemaSports
02/05 @ 12:50

Σε διεθνές τουρνουά στην Αρμενία η Εθνική Κ-15 (κλήση ποδοσφαιριστών)

Σημαντική διοργάνωση για την Εθνική Κ15

Προπονήσεις Εθνικής Παίδων Κ-16-ThemaSports
02/05 @ 11:30

Προπονήσεις Εθνικής Παίδων Κ-16

Ξεκινάει προετοιμασία η Εθνική Κ16

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ