Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ενημέρωσε ότι έχει παραλάβει από τους Ερευνώντες Λειτουργούς το πόρισμα για θέματα που αφορούν την κυπριακή διαιτησία και... έριξε «βόμβες»!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Με βάση τα ευρήματα των Ερευνώντων Λειτουργών προκύπτει ότι ενδεχόμενα να υπάρχουν 7 περιπτώσεις αγώνων μεταξύ της περιόδου 2019 και 2023 που ενδεχομένως να έχουν χειραγωγηθεί και περαιτέρω εντοπίζονται άλλες 7 διαφορετικές περιπτώσεις που πρέπει να διερευνηθούν περαιτέρω από την Αστυνομία καθότι φαίνεται ότι ενδεχομένως να αφορούν σε επηρεασμό και/ή πιθανή χειραγώγηση ολόκληρου του Πρωταθλήματος»!

Αναλυτικά:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ανακοινώνει ότι έχει παραλάβει από τους Ερευνώντες Λειτουργούς το πόρισμα για θέματα που αφορούν την διαιτησία ποδοσφαίρου το οποίο και έχει υιοθετήσει στην ολότητα του.

Με βάση τα ευρήματα των Ερευνώντων Λειτουργών προκύπτει ότι ενδεχόμενα να υπάρχουν 7 περιπτώσεις αγώνων μεταξύ της περιόδου 2019 και 2023 που ενδεχομένως να έχουν χειραγωγηθεί και περαιτέρω εντοπίζονται άλλες 7 διαφορετικές περιπτώσεις που πρέπει να διερευνηθούν περαιτέρω από την Αστυνομία καθότι φαίνεται ότι ενδεχομένως να αφορούν σε επηρεασμό και/ή πιθανή χειραγώγηση ολόκληρου του Πρωταθλήματος.

Οι Ερευνώντες λειτουργοί έχουν προχωρήσει στην καταγραφή καταλόγου ενεργειών που πρέπει να ληφθούν από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για βελτίωση των πραγμάτων ούτως ώστε να μειωθεί η προκατάληψη.

Οι εισηγήσεις των Ερευνώντων Λειτουργών θα αποσταλούν στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού θα διευθετήσει σύντομα συνάντηση με τον έντιμο κύριο Γενικό Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας για να του παραδώσει το πόρισμα καθώς επίσης και ολόκληρο το υλικό το οποίο έχουν συλλέξει οι Ερευνώντες Λειτουργοί.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

19η Μαρτίου 2024».

Σημείωση: Τυχαία επιλογή κεντρικής φωτογραφίας

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις 17:00 θα αρχίσει ο αγώνας Εθνικός - Απόλλων (23/4)-ThemaSports
16/04 @ 15:42

Στις 17:00 θα αρχίσει ο αγώνας Εθνικός - Απόλλων (23/4)

Ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε κοινό αίτημα των διαγωνιζομένων ομάδων και ο αγώνας Εθνικός Άχνας - Απόλλων θα αρχίσει στις 17:00, αντί στις 19:00 που ήταν αρχικά ορισμένος.

Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες-ThemaSports
16/04 @ 14:25

Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες. 

«Με δώδεκα ομάδες θα ήταν καλύτερα…»-ThemaSports
16/04 @ 14:12

«Με δώδεκα ομάδες θα ήταν καλύτερα…»

Ο Χρίστος Χαραλάμπους παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Επίσημη η πρώτη παραίτηση διαιτητή-ThemaSports
16/04 @ 12:20

Επίσημη η πρώτη παραίτηση διαιτητή

Ο Αιμίλιος Χριστοφή μετά από σχε΄δον 16 χρόνια παρουσίας του σαν διαιτητής, δηλώνει και επίσημα την παραίτηση του με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια

Αντρέας Γεωργίου: «Η φάση του Βαλακάρι με τον Τομανέ δεν είναι ίδια - Στη φάση με τον Τομανέ δεν υπήρξε σπρώξιμο»-ThemaSports
16/04 @ 10:45

Αντρέας Γεωργίου: «Η φάση του Βαλακάρι με τον Τομανέ δεν είναι ίδια - Στη φάση με τον Τομανέ δεν υπήρξε σπρώξιμο»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο πρώην διαιτητής Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος ανέλυσε τις φάσεις από τους αγώνες που πέρασαν το Σαββατοκύριακο.

Απαγορευτικό αποτέλεσμα!-ThemaSports
16/04 @ 10:35

Απαγορευτικό αποτέλεσμα!

ΑΕΚ και Ομόνοια παίζουν μαζί την Κυριακή σε ένα κρίσιμο ντέρμπι

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ