Στο Top 30 των σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ ο Στεφ Κάρι
19.03.2024 - 14:51
Ο Στεφ Κάρι ξεπέρασε τον Ρόμπερτ Πάρις και ανέβηκε στην 30η θέση των σκόρερ στην ιστορία του NBA
Μπορεί οι Γουόριορς να ηττήθηκαν από τους Νικς (112-119), ωστόσο ο Στεφ Κάρι κατάφερε να πετύχει άλλο ένα επίτευγμα στην καριέρα του.
Ο γκαρντ του Γκόλντεν Στέιτ με τους 27 πόντους που σημείωσε κατάφερε να φτάσει τους 23.360 συνολικά στην καριέρα του και να σκαρφαλώσει στην 30η θέση του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία της Λίγκας, ξεπερνώντας τον Ρόμπερτ Πάρις. Επόμενος στόχος του Κάρι είναι να ξεπεράσει τους 23.757 πόντους του Τσαρλς Μπάρκλεϊ.
Ο 36χρονος γκαρντ την φετινή σεζόν έχει 27 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 4,9 ασίστ μέσο όρο με 40.5% στα τρίποντα σε 33 λεπτά συμμετοχής ενώ οι Γουόριορς βρίσκονται στην 10η θέση της Δυτικής Περιφέρειας με 35 νίκες και 32 ήττες.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είδε τη Θέλτα να τη σοκάρει μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 που τη φέρνει στο -4 από την κορυφή, ενώ έχασε τον Μιλιτάο με τραυματισμό.