Ολυμπιακός: Κρατάει τον Ποντένσε στο λιμάνι

Ολυμπιακός: Κρατάει τον Ποντένσε στο λιμάνι

Ο Ολυμπιακός και ο Ντάνιελ Ποντένσε θέλουν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και αναμένεται να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του από τη Γουλβς.

Ήδη φέτος μετρά 12 γκολ και 8 ασίστ σε 35 παιχνίδια, που αποτελεί την καλύτερη προσωπική του επίδοση και ακόμα η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς απομένουν εννέα αγωνιστικές για τα πλέι οφ, αλλά και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των «ερυθρόλευκων».

Γι’ αυτό στον Ολυμπιακό σκέφτονται ήδη να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του 28χρονου άσου από τη Γουλβς, ενώ και ο ίδιος νιώθει πως η ομάδα του Πειραιά είναι το σπίτι του. Το ύψος της οψιόν έχει οριστεί στα 5 εκατ. ευρώ, ποσό που θεωρείται πολύ καλό για να κλείσει το ντιλ, μιας και η αξία του Ποντένσε αυτή τη στιγμή υπολογίζεται στα 13 εκατ. ευρώ.

Sdna.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατέθεσε αίτημα ανάκλησης του ελληνικού διαβατηρίου του Τόμας Γουόκαπ!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατέθεσε αίτημα ανάκλησης του ελληνικού διαβατηρίου του Τόμας Γουόκαπ!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έστειλε επίσημο αίτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών, ζητώντας να ανακληθεί το ελληνικό διαβατήριο που έχει δοθεί στον Τόμας Γουόκαπ.