Ολυμπιακός: Κρατάει τον Ποντένσε στο λιμάνι

Ολυμπιακός: Κρατάει τον Ποντένσε στο λιμάνι

Ο Ολυμπιακός και ο Ντάνιελ Ποντένσε θέλουν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και αναμένεται να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του από τη Γουλβς.

Ήδη φέτος μετρά 12 γκολ και 8 ασίστ σε 35 παιχνίδια, που αποτελεί την καλύτερη προσωπική του επίδοση και ακόμα η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς απομένουν εννέα αγωνιστικές για τα πλέι οφ, αλλά και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των «ερυθρόλευκων».

Γι’ αυτό στον Ολυμπιακό σκέφτονται ήδη να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του 28χρονου άσου από τη Γουλβς, ενώ και ο ίδιος νιώθει πως η ομάδα του Πειραιά είναι το σπίτι του. Το ύψος της οψιόν έχει οριστεί στα 5 εκατ. ευρώ, ποσό που θεωρείται πολύ καλό για να κλείσει το ντιλ, μιας και η αξία του Ποντένσε αυτή τη στιγμή υπολογίζεται στα 13 εκατ. ευρώ.

Sdna.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ρέει χρήμα στα ταμεία της Πάφου...

Ρέει χρήμα στα ταμεία της Πάφου...

Η Πάφος έχει εξασφαλίσει 1.450.000 ευρώ (700.000 ευρώ συμμετοχή στους προκριματικούς γύρους + 750.000 ευρώ δεδομένα ως μπόνους στο ενδεχόμενο αποκλεισμού στα πλέι οφ του Conference).