Το Conference League μας θύμισε από πότε είχε να σκοράρει ο Στέφαν Γιόβετιτς σε ευρωπαϊκό παιχνίδι! Τα τελευταία του γκολ... χάνονται σε ένα εκπληκτικό ζευγάρι νοκ-άουτ αγώνων του Champions League, με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου, και σε μια ανεπούλωτη πληγή που του «άνοιξε» ο Άριεν Ρόμπεν!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Στέφαν Γιόβετιτς πέτυχε στην αρχή της παράτασης του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ένα από τα σημαντικότερα γκολ της καριέρας του. Ο λογαριασμός του Conference League στο Twitter, λοιπόν, μας θύμισε από πότε είχε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Όσο απίστευτο κι αν μοιάζει, ο Μαυροβούνιος είχε να σκοράρει σε εωρωπαική διοργάνωση 14 ολόκληρα χρόνια, από τη σεζόν 2009-10, με τη φανέλα της Φιορεντίνα. Τότε ο Γιόβετιτς... έβγαζε μάτια ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη, και πέτυχε πέντε γκολ σε έξι παιχνίδια που αγωνίστηκε στο Champions League (ένα σε δύο ματς προκριματικών, και τέσσερα σε ισάριθμα ματς ομίλων και νοκ-άουτ)!

Πότε είχε σκοράρει τελευταία φορά; Στη σπουδαιότερη ίσως εμφάνιση της καριέρας του! Στη φάση των «16» της σεζόν 2009-10, η Φιορεντίνα είχε χάσει με 2-1 από την Μπάγερν στο πρώτο παιχνίδι της Allianz Arena, και τη φιλοξένησε για τη ρεβάνς στο «Αρτέμιο Φράνκι». Εκεί, ο Γιόβετιτς πέτυχε δύο γκολ, έβαλε την ομάδα του μπροστά με 3-1, αλλά ο Ρόμπεν με ένα ασύλληπτο γκολ, έκρινε στο τέλος την πρόκριση υπέρ των Βαυαρών!


www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραλήφθηκε η κατάθεση Λαρένα - Ο Γενικός Εισαγγελέας έχει τον τελευταίο λόγο!-ThemaSports
09/05 @ 10:15

Παραλήφθηκε η κατάθεση Λαρένα - Ο Γενικός Εισαγγελέας έχει τον τελευταίο λόγο!

Παραμένει ανοικτή η υπόθεση του Χόρχε Λαρένα, από το 2019 μετά αποκαλύψεις ισπανικής ιστοσελίδας για στημένους αγώνας, ανάμεσα στους οποίους και κάποιοι του κυπριακού πρωταθλήματος, δείχνοντας τον τότε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, ως μεσάζων πρόσωπο ενός κυκλώματος με δίκτυα σε Ισπανία, Ελλάδα και Κύπρο.

MVP ο Τζιωνής και πρόκριση για την Σπόρτινγκ Κάνσας (ΒΙΝΤΕΟ) -ThemaSports
09/05 @ 08:55

MVP ο Τζιωνής και πρόκριση για την Σπόρτινγκ Κάνσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πρωταγωνιστή τον Μαρίνο Τζιωνή η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Γιούνιον Όμαχα για τη φάση των «32» του κυπέλλου.

Συμφώνησε και παίρνει τον Γκιρασί! -ThemaSports
09/05 @ 09:16

Συμφώνησε και παίρνει τον Γκιρασί!

Οι Βεστφαλοί έψαχναν για επιθετικό και κατέληξαν στην περίπτωση του 27χρονου Γάλλου φορ, ο οποίος κάνει εντυπωσιακή σεζόν φέτος στη Γερμανία με τη φανέλα της Στουτγκάρδης.

«Βασίλισσα του Champions League!»: Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την Μπάγερν… Σίτι και «φουλάρει» για το 15ο με ήρωα τον Χοσέλου!  -ThemaSports
08/05 @ 23:57

«Βασίλισσα του Champions League!»: Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την Μπάγερν… Σίτι και «φουλάρει» για το 15ο με ήρωα τον Χοσέλου!

Μίλησε και πάλι ο… νόμος του Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Η Ρεάλ Μαδρίτης αρνείται και πάλι να «πεθάνει», πάρα το προβάδισμα της Μπάγερν Μονάχου. Μέσα σε τρία λεπτά ο Χοσέλου έφερε τα πάνω… κάτω και η «Βασίλισσά» της Ευρώπης θα αντιμετωπίσει τη Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League (08/05, 2-1).

Μπριζ – Φιορεντίνα 1-1: «Έσπασε» τα δοκάρια, όμως ο Μπελτράν την… εξιλέωσε και έκλεισε θέση στην OPAP Arena -ThemaSports
08/05 @ 21:50

Μπριζ – Φιορεντίνα 1-1: «Έσπασε» τα δοκάρια, όμως ο Μπελτράν την… εξιλέωσε και έκλεισε θέση στην OPAP Arena

Έχουμε τον πρώτο φιναλίστ του φετινού Europa Conference League. Η Φιορεντίνα κατάφερε να… αποδράσει από την έδρα της Κλαμπ Μπριζ, χάρη στο πέναλτι του Μπελτράν, ενώ επιπλέον κατάφερε να στοχεύσει τα δοκάρια των Βέλγων σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις (08/05, 1-1).

Στον Έμερι αρέσει ο ρόλος του αουτσάιντερ-ThemaSports
08/05 @ 21:00

Στον Έμερι αρέσει ο ρόλος του αουτσάιντερ

Ο Ολυμπιακός απέχει 90 λεπτά, από την πρώτη του συμμετοχή σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Από μόνο του αυτό συνιστά τεράστια πρόκληση και ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς από το 1996 έχουμε να γευτούμε τέτοιες χαρές.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ