Το Conference League μας θύμισε από πότε είχε να σκοράρει ο Στέφαν Γιόβετιτς σε ευρωπαϊκό παιχνίδι! Τα τελευταία του γκολ... χάνονται σε ένα εκπληκτικό ζευγάρι νοκ-άουτ αγώνων του Champions League, με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου, και σε μια ανεπούλωτη πληγή που του «άνοιξε» ο Άριεν Ρόμπεν!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Στέφαν Γιόβετιτς πέτυχε στην αρχή της παράτασης του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ένα από τα σημαντικότερα γκολ της καριέρας του. Ο λογαριασμός του Conference League στο Twitter, λοιπόν, μας θύμισε από πότε είχε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Όσο απίστευτο κι αν μοιάζει, ο Μαυροβούνιος είχε να σκοράρει σε εωρωπαική διοργάνωση 14 ολόκληρα χρόνια, από τη σεζόν 2009-10, με τη φανέλα της Φιορεντίνα. Τότε ο Γιόβετιτς... έβγαζε μάτια ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη, και πέτυχε πέντε γκολ σε έξι παιχνίδια που αγωνίστηκε στο Champions League (ένα σε δύο ματς προκριματικών, και τέσσερα σε ισάριθμα ματς ομίλων και νοκ-άουτ)!

Πότε είχε σκοράρει τελευταία φορά; Στη σπουδαιότερη ίσως εμφάνιση της καριέρας του! Στη φάση των «16» της σεζόν 2009-10, η Φιορεντίνα είχε χάσει με 2-1 από την Μπάγερν στο πρώτο παιχνίδι της Allianz Arena, και τη φιλοξένησε για τη ρεβάνς στο «Αρτέμιο Φράνκι». Εκεί, ο Γιόβετιτς πέτυχε δύο γκολ, έβαλε την ομάδα του μπροστά με 3-1, αλλά ο Ρόμπεν με ένα ασύλληπτο γκολ, έκρινε στο τέλος την πρόκριση υπέρ των Βαυαρών!


www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποτσετίνο: «Δεν ξέρω αν έχω την υποστήριξη της διοίκησης, ρωτήστε τους!»-ThemaSports
27/04 @ 11:09

Ποτσετίνο: «Δεν ξέρω αν έχω την υποστήριξη της διοίκησης, ρωτήστε τους!»

O Μαουρίσιο Ποτσετίνο στη συνέντευξη Τύπου, πριν την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άστον Βίλα, προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί.

Η Λίβερπουλ τίναξε την μπάνκα για την συμφωνία με τον Σλοτ-ThemaSports
27/04 @ 10:52

Η Λίβερπουλ τίναξε την μπάνκα για την συμφωνία με τον Σλοτ

Ο Άρνε Σλοτ αποτελεί τον εκλεκτό της Λίβερπουλ για την διαδοχή του Γιούργκεν Κλοπ, με τους Άγγλους να κάνουν τον 45χρονο τεχνικό, τον πιο ακριβοπληρωμένο Ολλανδό προπονητή.

Τέλος εποχής για το γυναικείο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας: Αποχωρεί η θρυλική Μάρτα-ThemaSports
27/04 @ 10:25

Τέλος εποχής για το γυναικείο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας: Αποχωρεί η θρυλική Μάρτα

H Μάρτα, πρώτη σκόρερ όλων των εποχών της Βραζιλίας σε άνδρες και γυναίκες θα αποσυρθεί από τους διεθνείς αγώνες φέτος, δήλωσε ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν... κυνηγά δύο ιστορικά ρεκόρ-ThemaSports
27/04 @ 09:58

Η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν... κυνηγά δύο ιστορικά ρεκόρ

Η Λεβερκούζεν εξασφάλισε νωρίς τον τίτλο στη Γερμανία και τώρα ο Τσάμπι Αλόνσο και οι παίκτες του... κυνηγούν δύο ρεκόρ για να κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακή την φετινή σεζόν.

«Αυτοκτονία» της Λιντς: Διασύρθηκε από την ΚΠΡ και... ανέβασε στην Premier League τη Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
27/04 @ 01:27

«Αυτοκτονία» της Λιντς: Διασύρθηκε από την ΚΠΡ και... ανέβασε στην Premier League τη Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λιντς συνετρίβη με 4-0 από την ΚΠΡ, χάνοντας έδαφος στη μάχη της ανόδου και επιτρέποντας στη Λέστερ να εξασφαλίσει τη θέση της στην επόμενη Premier League.

Τσίμπησε τον βαθμό και έμεινε ζωντανή για παραμονή στη Ligue 1 η Ναντ-ThemaSports
27/04 @ 01:19

Τσίμπησε τον βαθμό και έμεινε ζωντανή για παραμονή στη Ligue 1 η Ναντ

Η Ναντ πήρε εκτός έδρας ισοπαλία, 1-1, από τη Μονπελιέ και έμεινε στο +4 από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας της Ligue 1.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ