Το περιστατικό με τον Ζουάν Ζεσούς «κοστίζει» στον Φραντσέσκο Ατσέρμπι την παρουσία του στην Εθνική Ιταλίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως έγινε γνωστό, ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι πραγματοποίησε ρατσιστικό σχόλιο προς τον Ζουάν Ζεσούς, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ίντερ με τη Νάπολι. Ο Βραζιλιάνος έσπευσε κατευθείαν να ενημερώσει τον διαιτητή, ενώ μετά το τέλος του ματς φάνηκε να συγχωρεί τον Ατσέρμπιαναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Συνειδητοποίησε ότι το παράκανε και ζήτησε συγγνώμη. Είναι καλό παιδί. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί γιατί είναι έξυπνο παιδί».

Η Ομοσπονδία της Ιταλίας πάντως, αποφάσισε να τον αφήσει εκτός της αποστολής της Εθνικής Ομάδας για τα δύο επόμενα φιλικά παιχνίδια, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όπως εξήγησε στην ανακοίνωσή της:

«Ο ποδοσφαιριστής Φραντσέσκο Ατσέρμπι, που έφτασε σήμερα το πρωί στην εθνική ομάδα στη Ρώμη, εξήγησε στον προπονητή Λουτσιάνο Σπαλέτι και στους συμπαίκτες του, όπως απαιτείται, την εκδοχή του για τη φερόμενη ρατσιστική επίθεση για την οποία τον κατηγόρησε ο Ζουάν Ζεσούς κατά τη διάρκεια του αγώνα Ίντερ-Νάπολι.

Από την αναφορά του αμυντικού της Ίντερ προέκυψε ότι δεν υπήρχε συκοφαντική, εξευτελιστική ή ρατσιστική πρόθεση από την πλευρά του.

Ωστόσο, συμφωνήθηκε να αποκλειστεί ο Ατσέρμπι από τη λίστα των παικτών που θα κληθούν για τα δύο επόμενα φιλικά που είναι προγραμματισμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να διασφαλιστεί η απαραίτητη γαλήνη στην εθνική ομάδα και για τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος θα επιστρέψει σήμερα στην ομάδα του.

Ως αποτέλεσμα, κλήθηκε ο αμυντικός της Ρόμα, Τζιανλούκα Μαντσίνι, ο οποίος ήταν ήδη μέρος της λίστας πριν από την κλήση».

www.bnsports.gr

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Αρτέτα συμβουλεύτηκε τον Βενγκέρ για τον... τίτλο-ThemaSports
27/04 @ 15:24

Ο Αρτέτα συμβουλεύτηκε τον Βενγκέρ για τον... τίτλο

Ο Μικέλ Αρτέτα είπε ότι ζήτησε την συμβουλή του Αρσέν Βενγκέρ, λίγο πριν από το εκτός έδρας ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου, που θα γίνει αύριο (28/4) με αντίπαλο την Τότεναμ.

Αντιδράσεις για τον αποκλεισμό της Φραπάρ: «Ζηλεύουν οι άνδρες διαιτητές, δεν θέλουν μια γυναίκα στη θέση τους»-ThemaSports
27/04 @ 15:10

Αντιδράσεις για τον αποκλεισμό της Φραπάρ: «Ζηλεύουν οι άνδρες διαιτητές, δεν θέλουν μια γυναίκα στη θέση τους»

Η απουσία της Στεφανί Φραπάρ από τη λίστα των διαιτητών του προσεχούς EURO, αλλά και αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Τσεκάρει Λοπετέγκι για τον πάγκο της! -ThemaSports
27/04 @ 13:56

Τσεκάρει Λοπετέγκι για τον πάγκο της!

Ο Χουλέν Λοπετέγκι είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν!

Ο Νταφ τράβηξε οπαδό απ’ την κερκίδα για να κάνει την ομιλία προς τους παίκτες (BINTEO)-ThemaSports
27/04 @ 13:31

Ο Νταφ τράβηξε οπαδό απ’ την κερκίδα για να κάνει την ομιλία προς τους παίκτες (BINTEO)

Ένα ασυνήθιστο συμβάν σημειώθηκε έπειτα από αγώνα ποδοσφαίρου στην Ιρλανδία.

Μια ανάσα από τον Αντόνιο Κόντε! -ThemaSports
27/04 @ 13:18

Μια ανάσα από τον Αντόνιο Κόντε!

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο αθλητικό πρόγραμμα ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Rai, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Αντόνιο Κόντε και τη Νάπολι, με τον έμπειρο τεχνικό να ετοιμάζεται να υπογράψει το συμβόλαιό του!

Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»-ThemaSports
27/04 @ 12:40

Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»

Ο Ούλι Χένες επιβεβαίωσε τις επαφές της Μπάγερν Μπονάχου με τον Ραλφ Ράνγκνικ ώστε να είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της ομάδας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ