«Οργιώδης» εμφάνιση από τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα! Η κορυφαία της καριέρας του και μία από τις πολλές που θα έρθουν, συνοδευόμενη μάλιστα από εκπληκτικά ρεκόρ, ένα εκ των οποίων μοιράζεται πλέον με τον Τιμ Ντάνκαν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ουσιαστικά τίποτα εξ’ όσων βλέπουμε από τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα δε θα έπρεπε να προκαλεί εντύπωση, παρά μόνο ενθουσιασμό για το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον του. Το παιχνίδι των Σπερς με τους Νετς, στο οποίο η ομάδα του επικράτησε με 122-115 αποτέλεσε άλλη μια τέτοια ένδειξη. Ο Γάλλος βρήκε τις ιδανικές προυποθέσεις να κάνει το κορυφαίο του παιχνίδι, καθώς -και λόγω της παράτασης- είχε ιδιαίτερα υψηλό χρόνο συμμετοχής, ενώ και οι Νετς αποτέλεσαν ευνοϊκούς αντιπάλους, αφού δεν έχουν τρόπο να τον περιορίσουν.

Τι έκανε λοιπόν, ο Γουεμπανιάμα στο παιχνίδι αυτό; Σκόραρε 33 πόντους, μάζεψε 15 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ, αλλά και 7 τάπες σε αντιπάλους. Αν μάλιστα, ήταν πιο εύστοχος από το τρίποντο, απ’ όπου είχε 1/7 προσπάθειες, θα «άγγιζε» κα την πρώτη του «40άρα» στο NBA.

Προς το παρόν, απλά… αρκέστηκε σε αριθμούς που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ.  Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του NBA με 30+ πόντους, 15+ ριμπάουντ, 5+ ασίστ, 5+ τάπες και πάνω από 50% ευστοχία εντός παιδιάς!

 

 

sport-fm.gr

Tags
NBA
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eπίδειξη δύναμης των Θάντερ κόντρα στους Μάβερικς-ThemaSports
08/05 @ 09:36

Eπίδειξη δύναμης των Θάντερ κόντρα στους Μάβερικς

Το ρόλο του φαβορί επιβεβαίωσαν τα ξημερώματα οι Θάντερ, οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν επίδειξη ισχύος απέναντι στους Μάβερικς, επικρατώντας 117-95 στο Game 1 για τους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας του NBA.

Οι Σέλτικς δεν αστειεύονται: Διέλυσαν τους Καβαλίερς για το 1-0 στη σειρά!-ThemaSports
08/05 @ 09:00

Οι Σέλτικς δεν αστειεύονται: Διέλυσαν τους Καβαλίερς για το 1-0 στη σειρά!

Κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Καβαλίερς δεν άφησαν οι Σέλτικς, οι οποίοι επικράτησαν 120-95 στο «TD Garden» και έκαναν το 1-0 για τα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας του NBA.

Η εκπληκτική ατάκα του Γιόκιτς για την αντιμετώπιση των Τίμπεργουλβς: "Να έχω έναν κλώνο του εαυτού μου"-ThemaSports
05/05 @ 12:50

Η εκπληκτική ατάκα του Γιόκιτς για την αντιμετώπιση των Τίμπεργουλβς: "Να έχω έναν κλώνο του εαυτού μου"

Ο Νίκολα Γιόκιτς χάρισε μία εκπληκτική ατάκα στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα των Ντένβερ Νάγκετς από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς

Την έσπασαν με το «καλημέρα» στους Νάγκετς οι ψυχωμένοι Τίμπεργουλβς!-ThemaSports
05/05 @ 10:50

Την έσπασαν με το «καλημέρα» στους Νάγκετς οι ψυχωμένοι Τίμπεργουλβς!

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς έκαναν σπουδαίο ματς στο Ντένβερ και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άντονι Έντουαρντς, επικράτησαν 106-99 των Νάγκετς, κάνοντας το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Δύσης!

Ίρβινγκ και Ντόντσιτς έστειλαν τους Μάβερικς στα ημιτελικά της Δύσης-ThemaSports
04/05 @ 10:03

Ίρβινγκ και Ντόντσιτς έστειλαν τους Μάβερικς στα ημιτελικά της Δύσης

Οι Ντάλας Μάβερικς έκαναν το 4-2 στη σειρά με τους Λος Άντζελες Κλίπερς (114-101) και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Δύσης.

Οι Μάτζικ λύγισαν τους Καβαλίερς, ισοφάρισαν σε 3-3 και πάνε για... τελικό στο Κλίβελαντ!-ThemaSports
04/05 @ 08:59

Οι Μάτζικ λύγισαν τους Καβαλίερς, ισοφάρισαν σε 3-3 και πάνε για... τελικό στο Κλίβελαντ!

Οι Ορλάντο Μάτζικ έκαμψαν την αντίσταση των Κλίβελαντ Καβαλίερς στο Game 6, επικράτησαν με 103-96 και πλέον η σειρά θα κριθεί στο καθοριστικό Game 7.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ