Φοβερή κίνηση από τον Χάρντεν: Επισκέφτηκε τις ακαδημίες της Παρί με νέα παπούτσια για όλους!

Φοβερή κίνηση από τον Χάρντεν: Επισκέφτηκε τις ακαδημίες της Παρί με νέα παπούτσια για όλους!

Ο Τζέιμς Χάρντεν επισκέφτηκε τις ακαδημίες της Παρί και έκανε δώρο τα νέα του παπούτσια σε όλους τους παίκτες της γαλλικής ομάδας.

Ο Τζέιμς Χάρντεν απολαμβάνει την offseason του στο Παρίσι, και έκανε μία πολύ ωραία κίνηση κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί.

Πράγματι, ο «μούσιας» επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Παρί και έκανε έκπληξη στους νεαρούς παίκτες των ακαδημιών της γαλλικής ομάδας.

Μάλιστα, όχι μόνο εμφανίστηκε μπροστά τους, προκαλώντας τους... σοκ, αλλά δώρισε σε όλους παπούτσια από τη νέα του προσωπική σειρά «Vol 9 "Red Metallic"».

Οι ίδιοι αντέδρασαν με μεγάλο ενθουσιασμό, πρώτον γιατί είδαν έναν από τους μεγαλύτερους σταρ του NBA μπροστά τους, και δεύτερον επειδή πήραν ως δώρο τα όμορφα παπούτσια του Χάρντεν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε πιθανότατα με πρωτοβουλία της Adidas, που είναι μεγάλος χορηγός της Παρί, αλλά και η μάρκα με την οποία έχει συμβόλαιο ο Χάρντεν.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:



Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο!

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο!

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!