Τα «χρόνια πολλά» του Χριστοδουλόπουλου στον Κετσπάγια (Φωτογραφία)

Τα «χρόνια πολλά» του Χριστοδουλόπουλου στον Κετσπάγια (Φωτογραφία)

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο πρώην διεθνής μεσοεπιθετικός για τον Γεωργιανό προπονητή, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην Ανόρθωση

Τα γενέθλια του έχει σήμερα (18/3) ο Τιμούρ Κετσπάγια και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ευχήθηκε δημόσια στον Γεωργιανό προπονητή για την ξεχωριστή για εκείνον ημέρα.

Ο πρώην διεθνής μεσοεπιθετικός είχε συνεργαστεί με τον 56χρονο τεχνικό στην Ανόρθωση και οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά στην Κύπρο, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

«Χρόνια πολλά απ’ όλη την οικογένεια. Να τα εκατοστήσεις», έγραψε πάνω στη δημοσίευση.

«Ευχαριστώ για όλα κόουτς, ήταν τιμή μου. Καλή συνέχεια στους αγωνιστικούς χώρους. Ό,τι καλύτερο μίστερ», είχε γράψει όταν αποχώρησε από την Ανόρθωση, ενώ σε μία συνέντευξη του για αυτό αλλά και για μια αγκαλιά που του είχε δώσει όταν σκόραρε, είχε πει τα εξής:

«Είναι μια κίνηση για να τον ευχαριστήσω, με πίστεψε, μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη και να εκπληρώσω τους προσωπικούς μου στόχους. Έχει γράψει ιστορία και αυτό που ήθελα ήταν να τον ευχαριστήσω δημόσια».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μετά τον Φαμπιάνο... ο Βανά Άλβες!

Μετά τον Φαμπιάνο... ο Βανά Άλβες!

Το καλοκαίρι του 2026, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας του Άρη, Βανά Άλβες, κλείνει πέντε χρόνια στην Κύπρο και θα καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για να πάρει Κυπριακή υπηκοότητα!