Πόλυς Χαραλάμπους

Ο Άρης καλείται να ηρεμήσει μέσα στην διακοπή και να επιστρέψει βελτιωμένος αν θέλει το πρωτάθλημα

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πηγαίνοντας με μικρή διαφορά (πλην τρία) από τον ΑΠΟΕΛ στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, οι πλείστοι έβλεπαν τον Άρη, ως τον βασικό ανταγωνιστή του για τον τίτλο. Τούτο ένιωθαν και στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ… 

Όμως, μετά από 4 αγωνιστικές στα πλέι οφφ, τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί. Ο Άρης συνεχίζει να είναι σε απόσταση τριών βαθμών από τους πρωτοπόρους, αλλά πλέον μπήκε για τα καλά «σφήνα» μεταξύ τους η ΑΕΚ Λάρνακας. 

Μια ομάδα που εκπέμπει και τον πιο δυνατό χαρακτήρα, από τότε που άρχισε το «γαϊτανάκι» των πλέι οφφ. Από την οποία δεν έχασε η Λεμεσιανή ομάδα στην Λάρνακα. 

Την ίδια στιγμή ο Άρης, δείχνει να έχει απωλέσει το πνεύμα που είχε πέρσι στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Αυτό το «πρόβλημα» το είχε εν πολλοίς και στη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Μέχρι ενός χρονικού σημείου, υπήρχε το ελαφρυντικό ότι κρατούσε δυο καρπούζια σε μια μασχάλη (βλέπε Ευρώπη). 

Όπως παρουσιάζεται η «ταξιαρχία» την δεδομένη χρονική στιγμή, δεν «φωνάζει» δυνατά, ότι… θέλει να σηκώσει (και) το φετινό πρωτάθλημα. Σε καμία περίπτωση, δεν θεωρούμε ότι είναι δεν είναι διεκδικήτρια η ομάδα του Σπιλέφσκι, από τη στιγμή που βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς από το ρετιρέ. 

Όμως, για να καταφέρει τον Μάη να πετύχει το back to back, θα πρέπει να «φτιάξει» αρκετά την νοοτροπία και τον χαρακτήρα της στα εναπομείναντα παιχνίδια. Κυρίως σε αυτά που έχει να δώσει μακριά από την Λεμεσό, με τους δυο ανταγωνιστές της ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια. Όταν παίζει στο «Άλφαμέγα» δεν αντιμετωπίζει τόσο πολύ το πρόβλημα που αναλύσαμε πιο πάνω…

Προχθές στην Πάφο, ήταν ικανοποιητική η παρουσία της στο πρώτο ημίχρονο, «αγγίζοντας» το γκολ στις ευκαιρίες με Μαγιαμπέλα και Γκομίς. Όμως, στην επανάληψη, δεν έπαιξε σαν ομάδα που θέλει ξανά το πρωτάθλημα.

Είναι μεγάλη η στεναχώρια για τον Κάρολ Στρούτσκι, ο οποίος δεν πρόλαβε να μπει αλλαγή και τραυματίστηκε. Έκλαιγε ο εξελίξιμος Πολωνός χαφ, επειδή δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, να επιστρέφει ένας παίχτης από τραυματισμό και να «παραδίδεται» ξανά στα χέρια των γιατρών και των φυσιοθεραπευτών. Η ενημέρωση που δόθηκε, είναι ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. 

*Δεν ξεχάσαμε ότι ο Άρης, είναι και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Εκεί είναι διαφορετική η προσέγγιση των αγώνων από την τεχνική ηγεσία. Φυσικά και οι πράσινοι της Λεμεσού, μετά το περσινό του άθλο, έχουν τα εχέγγυα να σηκώσουν την κούπα στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση. Θυμίζουμε ότι έχουν κληρωθεί με την Ομόνοια, το πρώτο ματς θα γίνει στην Λεμεσού στις 10/4 και ο επαναληπτικός, μια εβδομάδα αργότερα.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»-ThemaSports
13/05 @ 11:10

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

ΤΕΛΟΣ από τον Άρη ο Μπρόρσον!  -ThemaSports
13/05 @ 09:05

ΤΕΛΟΣ από τον Άρη ο Μπρόρσον!

Ο Άρης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον κεντρικό αμυντικό Φρανς Μπρόρσον.

Άρης: Έκανε το ελάχιστο και περιμένει-ThemaSports
12/05 @ 11:00

Άρης: Έκανε το ελάχιστο και περιμένει

Η ελαφρά ταξιαρχία κατέκτησε την 4η θέση και πλέον περιμένει τον τελικό Κυπέλλου.

Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για τον τίτλο από ομάδα της εξάδας!-ThemaSports
11/05 @ 21:18

Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για τον τίτλο από ομάδα της εξάδας!

Με ποστάρισμα του στα social media ο Άρης, έδωσε συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ: «Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί την επόμενη σεζόν» - Ευχές σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ-ThemaSports
11/05 @ 21:34

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ: «Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί την επόμενη σεζόν» - Ευχές σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετά το τέλος του αγώνα Ανόρθωση-Άρης, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Οι έντεκα του Αλεξέι Σπιλέφσκι για το ματς με την Ανόρθωση-ThemaSports
11/05 @ 17:35

Οι έντεκα του Αλεξέι Σπιλέφσκι για το ματς με την Ανόρθωση

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, για το αποψινό (19:00) παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο την Ανόρθωση, για τη 10η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α' γκρουπ:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ