Περίπατος των Πέισερς κόντρα στους Νετς

Περίπατος των Πέισερς κόντρα στους Νετς

Οι Ιντιάνα Πέισερς έστησαν πάρτι απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς, επικρατώντας με 121-100.

Η κυριαρχική εικόνα των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Πέισερς να φτάνουν με άνεση στη νίκη, ανεβάζοντας το ρεκόρ τους στο 38-30, όντες στην 6η θέση της ανατολικής περιφέρειας.

Ο Πασκάλ Σιάκαμ με 28 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα ήταν ο κορυφαίος των νικητών, ενώ για τους Μπρούκλιν Νετς ξεχώρισε ο Καμ Τόμας με 22 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

Με την Ομόνοια να κυριαρχεί, χάρη στην παρουσία επτά ποδοσφαιριστών της στην κορυφαία ενδεκάδα της Cyprus League by Stoiximan, την ανακήρυξη του Willy Semedo και της Olga Iordachiusi ως «The Best Players by Unicars» στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, καθώς και την ανάδειξη του Henning Berg ως κορυφαίου προπονητή, ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη γιορτή του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπου τιμήθηκαν οι πρωταγωνιστές της σεζόν.