Γιάννης Ιωάννου

Πανέτοιμος για μία ακόμη δύσκολη αποστολή είναι ο Άρης, ο οποίος κοντράρεται απόψε (19:00) με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 4η αγωνιστική του Α' γκρουπ, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη για να... μην πάει στράφι η μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ που διατήρησε την ομάδα στο κόλπο του τίτλου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ως γνωστό, με ήττα ή ακόμα και με ισοπαλία κόντρα στους «γαλαζοκίτρινους» την προηγούμενη αγωνιστική, θα μείωναν σημαντικά τις πιθανότητες τους για το back to back οι «πράσινοι», όμως έβγαλαν αντίδραση πρωταθλήτριας ομάδας που δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει το στέμμα της και πήρε μεγάλη ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Όμως, η χαρά και οι πανηγυρισμοί κράτησαν λιγότερο από μία μέρα, αφού το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του και μία... «στραβοτιμονιά» είναι αρκετή για να σε απομακρύνει από τον στόχο.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι προετοίμασε τους παίκτες του αγωνιστικά και πνευματικά για μία ακόμη μάχη με υψηλό βαθμό δυσκολίας, κόντρα μάλιστα σε μία ομάδα που στα μεταξύ τους παιχνίδια στην Α' φάση είχε απολογισμό μία ισοπαλία και μία ήττα, όμως η Λεμεσιανή ομάδα έχει αποδείξει ότι αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της μπορεί να κερδίσει τους πάντες και είναι διάχυτη η αισιοδοξία για ένα κομβικό διπλό που θα της δώσει ακόμη περισσότερη δυναμική για τη συνέχεια.

Ο Λευκορώσος τεχνικός σχεδίασε το αγωνιστικό του πλάνο χωρίς να υπολογίζει στον τραυματία Κοκόριν, ενώ υπήρχαν αμφιβολίες για τη συμμετοχή στην αποστολή των Καζού και Σαβό.

Πιθανή ενδεκάδα: Βανά, Γιαγκό, Ουρόσεβιτς, Μουσούντα (Μπρόρσον), Καζού (Σανέ), Ζόκε, Νίκολιτς, Μαγιαμπέλα, Γκομίς, Μπέγκτσον, Σεμέδο.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αν χάσει χάνεται (Πιθανή εντεκάδα)-ThemaSports
28/04 @ 14:00

Αν χάσει χάνεται (Πιθανή εντεκάδα)

Το παιχνίδια της χρονιάς απόψε για τον Άρη

Συγχαρητήρια από Άρη στους πρωταθλητές Β' κατηγορίας-ThemaSports
27/04 @ 19:47

Συγχαρητήρια από Άρη στους πρωταθλητές Β' κατηγορίας

Το μήνυμα από το σωματείο του Άρη Λεμεσού.

«Τα τελευταία παιχνίδια δείχνει πολύ πιο ήρεμος ο Σπιλέφσκι»-ThemaSports
25/04 @ 14:54

«Τα τελευταία παιχνίδια δείχνει πολύ πιο ήρεμος ο Σπιλέφσκι»

Στον ΣΠOΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Σχόλιο για Κοκόριν και το μέλλον του...-ThemaSports
24/04 @ 11:03

Σχόλιο για Κοκόριν και το μέλλον του...

Μιλώντας στον Super Sport FM ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ρωτήθηκε για το μέλλον του Αλεξάντερ Κοκόριν στη Λεμεσιανή ομάδα...

«Δεν είναι αποτυχημένη η σεζόν, όμως σίγουρα θα θέλαμε περισσότερα - Ο Άρης θα επανέλθει δριμύτερος»-ThemaSports
24/04 @ 10:51

«Δεν είναι αποτυχημένη η σεζόν, όμως σίγουρα θα θέλαμε περισσότερα - Ο Άρης θα επανέλθει δριμύτερος»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα, όπου η Λεμεσιανή ομάδα θα παίξει τα... ρέστα της για έξοδο στην Ευρώπη.

Διάδοχος του «Σίφο» ο Διονυσίου… -ThemaSports
24/04 @ 10:57

Διάδοχος του «Σίφο» ο Διονυσίου…

Χθες ανακοινώθηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον Γκόρντον Σίλντεφελντ. Ο Κροάτης πρώην διεθνής, ήταν προπονητής της Κ-19 του Άρη, από τότε που κρέμασε τα παπούτσια…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ