Τρίβει τα χέρια του ο Ματίας Αλμέιδα ενόψει της επιστροφής της ΑΕΚ στη δράση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σαν… θηρίο στο «κλουβί» είναι η ΑΕΚ.
Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στο μυαλό τους την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η οποία αργεί ακόμη, γνωρίζοντας ότι ακολουθεί τριάδα-«φωτιά» για τους νταμπλούχους Ελλάδος.
Αφού θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά Ολυμπιακό (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός), ενώ είναι στην κορυφή αυτήν τη στιγμή, έχοντας το +2 από τον ΠΑΟΚ, που ακολουθεί, ενώ βρίσκονται στο +3 από τον Παναθηναϊκό και στο +5 από τον Ολυμπιακό.
Μπροστά τους οι «κιτρινόμαυροι» έχουν διήμερο ξεκούρασης, λόγω των ρεπό που έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα ώστε να πάρουν ανάσες οι παίκτες του.
Βεβαίως, η Ένωση θα ήθελε να έχει αγώνα μπροστά της και να δώσει τώρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά λόγω του αιτήματος του Πογέτ δεν θα συμβεί αυτό.
Ο Αργεντινός τεχνικός βλέπει ότι το απουσιολόγιό του είναι λευκό, μετά την επιστροφή των Άμραμπατ και Ζίνι σε κανονικούς ρυθμούς.
Οπότε, εφόσον δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το ματς με τους Πειραιώτες στις 31/3.
Πηγή: sport-fm.gr
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/05 @ 15:40
Ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται να μπει σε μια ιστορική χρονιά, καθώς το 2026 θα συμπληρωθούν 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.
30/05 @ 15:30
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο μίας συνέντευξής του σε ρουμανικό μέσο, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αποκαλύπτει πως, εν αντιθέσει με τον πατέρα του, Μιρτσέα, εκείνος δεν επιθυμεί να παραμείνει για πολλά χρόνια στους πάγκους.
30/05 @ 14:52
Ο Θόδωρος Καρυπίδης έθεσε ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν, μιλώντας με ειλικρίνεια για τα λάθη της προηγούμενης σεζόν, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη διαιτησία που αντιμετώπισε ο Άρης.
29/05 @ 19:16
Η UEFA κατέληξε στα δέκα καλύτερα γκολ της σεζόν στο Conference League, με εκείνο του Φώτη Ιωαννίδη ενάντια στην Ντινάμο Μινσκ να είναι πρώτο.
28/05 @ 23:34
Η Tuttosport δημοσίευσε τη λίστα με τους 100 υποψηφίους για το βραβείο Golden Boy και σε αυτήν, εντοπίζουμε τρεις Έλληνες.
28/05 @ 15:25
Τίτλους τέλους έβαλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στα σενάρια περί αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του.
BEST OF THEMASPORTS