Γιάννης Ιωάννου

Με ανεβασμένη ψυχολογία από το σπουδαίο διπλό κόντρα στην Ανόρθωση που την κράτησε ζωντανή στη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη, η Πάφος FC θα κοντραριστεί απόψε (19:00) με τον Άρη στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 4η αγωνιστική του Α' γκρουπ, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει σε ανατροπή των δεδομένων!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ειδάλλως, σε περίπτωση ήττας ή ακόμα και ισοπαλίας, η ομάδα της Πάφου - ρεαλιστικά ομιλούντες - θα πρέπει να κυνηγήσει στον θεσμό του κυπέλλου το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει τελικά να... σπάσει το ρόδι και να κάνει το βήμα παραπάνω που επιζητά εδώ και χρόνια, χωρίς φυσικά να ρίξει «λευκή πετσέτα» στο πρωτάθλημα, αφού υπάρχει και ένα μικρό «παράθυρο» για έξοδο στην Ευρώπη μέσω της 4ης θέσης.

Έχοντας «ακτινογραφήσει» τα τελευταία παιχνίδια του Άρη, αλλά και τα δύο μεταξύ τους ντέρμπι στην Α' φάση (σ.σ. ισοπαλία στο «Αλφαμέγα» και νίκη για την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης»), ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο κατέστρωσε το αγωνιστικό του πλάνο το οποίο αναμένεται να έχει κάποιες διαφοροποιήσεις στο τακτικό κομμάτι, ενδεχομένως και στοχευμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Ισπανός τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και ως εκ τούτου, θα έχει ευχάριστο «πονοκέφαλο» για το σχήμα που θα αποφασίσει να παρατάξει.

Πιθανή ενδεκάδα: Ίβουσιτς, Ικόκο (Ρους), Κβίντα, Γκολντάρ, Μπότσκαϊ, Ναμ, Ντράγκομιρ (Πέπε), Τάνκοβιτς, Ζάιρο, Βαλακάρι, Μπρούνο (Ζάζα).

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οργανωμένοι Πάφου κατά ΚΟΠ: «Ανέκαθεν γνωρίζαμε τα αισθήματα σας για εμάς, κάθε φορά φροντίζετε να μας τα υπενθυμίζετε» -ThemaSports
27/04 @ 12:56

Οργανωμένοι Πάφου κατά ΚΟΠ: «Ανέκαθεν γνωρίζαμε τα αισθήματα σας για εμάς, κάθε φορά φροντίζετε να μας τα υπενθυμίζετε»

Ανακοίνωση από τους οπαδούς της Πάφος FC, με την οποία εξαπολύουν πυρά κατά της ΚΟΠ, για τον ορισμό Κύπριου διαιτητή στον αγώνα με τον Άρη.

Παλιούρας: «Θα πάει πολύς κόσμος στον τελικό και πρέπει να τους αποζημιώσουμε με το τρόπαιο»-ThemaSports
26/04 @ 11:32

Παλιούρας: «Θα πάει πολύς κόσμος στον τελικό και πρέπει να τους αποζημιώσουμε με το τρόπαιο»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον Άρη για τον στόχο της 4ης θέσης. Σημειώνουμε ότι αν η Πάφος τερματίσει τέταρτη στο πρωτάθλημα, θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο ακόμα κι αν ηττηθεί στον τελικό του κυπέλλου από την Ομόνοια...

Να το κάνει όπως ο ΑΠΟΠ!-ThemaSports
25/04 @ 14:35

Να το κάνει όπως ο ΑΠΟΠ!

Θα επιδιώξει να μιμηθεί τον συμπολίτη της η Πάφος

Η... κατάλληλη στιγμή του Ζάιρο-ThemaSports
25/04 @ 17:30

Η... κατάλληλη στιγμή του Ζάιρο

Η καλή εμφάνιση του Ζάιρο και τα δύο γκολ ήρθαν την κατάλληλη στιγμή...

«Ο στόχος της Ευρώπης και του κυπέλλου, ο Ζάιρο και οι προσθαφαιρέσεις»-ThemaSports
22/04 @ 14:37

«Ο στόχος της Ευρώπης και του κυπέλλου, ο Ζάιρο και οι προσθαφαιρέσεις»

O εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ / ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ-ThemaSports
22/04 @ 11:25

ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ / ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίπτωση του Τάνκοβιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ