Γιάννης ΙωάννουΗ εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική, έκοψε τη... φόρα της Ομόνοιας, η οποία μετά το νικηφόρο σερί με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο, άρχισε να πιστεύει ότι μπορεί ακόμα και να ξαναμπεί στην κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι «πράσινοι» όμως δεν το βάζουν κάτω, μπορεί να πικράθηκαν και να απογοητεύτηκαν, αλλά γύρισαν άμεσα σελίδα και ανασυντάχθηκαν, αφού είναι ανοιχτός ο δρόμος για έξοδο στην Ευρώπη μέσω της 2ης ή της 3ης θέσης. Αλλά για να παραμείνει ανοιχτός, θα πρέπει να μη χάσουν και άλλο έδαφος και να δουν τις διαφορές να αυξάνονται, γιατί σε αυτή την περίπτωση οι ελπίδες τους θα είναι περισσότερο μαθηματικές και όχι ρεαλιστικές.
Το σημερινό «αιώνιο» ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ είναι ίσως και καθοριστικό ενόψει της συνέχειας, αφού αν η Ομόνοια κερδίσει, εκτός του ότι θα μειώσει στο -5 από την κορυφή και θα αποκτήσει ξανά δικαίωμα στην ελπίδα για το... «θαύμα», θα μείνει ζωντανή και για τη μάχη της Ευρώπης και παράλληλα θα πάρει και μεγάλη ψυχολογική ώθηση που είναι πολύ σημαντική στην τελική ευθεία του «μαραθωνίου».
Ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τι εστί «αιώνιο» ντέρμπι, έδωσε έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια στην προετοιμασία της ομάδας του σε αγωνιστικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο και περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν εγωισμό και αντίδραση, για να μην κάνουν νέο πισωγύρισμα που ίσως να είναι και οδυνηρό ενόψει της συνέχειας.
Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Σεμεδό.
Πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Μάθιους, Λανγκ, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Κούσουλος, Χάμπος, Μπεζούς, Στεπίνσκι, Αλιούμ, Χαμάς.
Στην αποστολή είναι και οι Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Ψάλτης, Κασάμα, Κακουλλής, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέζιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου και Μίλετιτς.
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/05 @ 13:05
Το κανάλι της Ομόνοιας ακολούθησε το ταξίδι της ομάδας Κοριτσιών Κ18 στην Αθήνα, για φιλικούς αγώνες κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.
30/05 @ 19:19
Ο λόγος για τον Σεργκέι Γιακίροβιτς που ακούστηκε για την Ομόνοια τον Ιανουάριο αλλά έκλεισε στην Τουρκική Καϊσερισπόρ.
30/05 @ 15:45
Η Ομόνοια παρουσιάζει με βίντεο τα γκολ που έβαλε στα τελευταία λεπτά
30/05 @ 12:45
Δεν θα συνεχίσει στην Ομόνοια ο Σαϊντού Αλιούμ.
30/05 @ 09:40
Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, γιορτάζει σήμερα (30/05) τα γενέθλια του και η ομάδα της Λευκωσίας του ευχήθηκε στα social media.
30/05 @ 09:28
Καλά νέα για τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Φίλιπ Ελάντερ.
BEST OF THEMASPORTS