Χρήστος Τζόλης: Η άγνωστη ιστορία πίσω από τον νέο άσο της Άρσεναλ – Το «μπλόκο» της Μπαρτσελόνα και η δικαίωση
Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Χρήστο Τζόλη φιλοξένησε η βρετανική Sun, με αφορμή τη μεγάλη μεταγραφή του Έλληνα εξτρέμ στην Άρσεναλ.




Επικοινώνησε μαζί μας, με αφορμή το πρωινό ρεπορτάζ, ότι κυκλοφορούν φήμες ότι προαλείφεται να ηγηθεί της διοίκησης, σε περίπτωση αποχώρησης του Νίκου Χριστοδουλίδη.
Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, αν ο πρόεδρος αποφασίσει να διεκδικήσει επανεκλογή, να παραμείνει στην ομάδα στενών συνεργατών του.
Ο Νικόλας Καρασαμάνης, μας ενημέρωσε, ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός κρατήσεων στο επίσημο δείπνο (Gala Dinner) που προγραματίζεται για τις 29 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Four Seasons. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 250 άτομα.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις