Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος φούτσαλ της ΑΕΛ, Νικόλας Καρασαμάνης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον χθεσινό τελικό με αντίπαλο την Ομόνοια στο φούτσαλ: «Προχωράμε στον επόμενο την Τετάρτη στο 'Σπύρος Κυπριανού', στις 20:00. Να καλέσω τον κόσμο μας να έρθει. Ο σκοπός είναι να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Η ομάδα της ΑΕΛ βρίσκεται εκεί, διεκδικεί και επενδύει στο τμήμα του φούτσαλ. Άλλες ομάδες έκλεισαν. Είναι προβληματικό το ότι είναι μόνο πέντε ομάδες. Από τις τρεις κατηγορίες καταλήξαμε στην μια και στις πέντε ομάδες».

Για κάποια δημοσιεύματα για τη χθεσινή εμφάνιση: «Δεν μπορώ να σχολιάσω οπαδικά σάιτ. O καθένας δικαιούται να γραφεί ότι θέλει. Εμείς βλέπουμε την ΑΕΛ και το ματς της Τετάρτης. Αν είναι δυνατόν να απαντάμε σε κάποιον που δεν είναι επίσημος λογαριασμός».

Για την ΑΕΛ στο ποδόσφαιρο: «Αγωνιστικά δεν έπραξε τα απαιτούμενα. Η συγκομιδή των βαθμών και τα αποτελέσματα αυτά, δεν αντικατοπτρίζουν τη μεγάλη εικόνα της ΑΕΛ. Έχουμε τη Γενική Συνέλευση κι εκεί θα ειπωθούν πολλά. Έγιναν μεγάλες θυσίες περί οικονομικών. Μεγάλες περικοπές, και στο σωματείο υπάρχει πλήρη διαφάνεια. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ είναι ο κόσμος της. Εντός των ημέρων ο πρόεδρος θα καλέσει για τη συγκρότηση ή όχι συμβουλίου. Η ομάδα ανήκει στα μέλη της και ο κάθε ΑΕΛίστας δικαιούται να ψηφίσει».

Για το θέμα επενδυτή και το οικονομικό: «Δεν υπάρχει κάτι που είναι άξιο αναφοράς και επίσημο. Ειναι λογικό να ρωτάνε, η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα. Οσο αφορά το χρέος, ο κόσμος θα μάθει τον ακριβή αριθμό στη Γενική Συνέλευση. Είναι διαχειρίσιμο το ποσό. Θα προσπαθήσουμε να το μειώσουμε, αλλα θέλουμε και μια ανταγωνιστική ομάδα στο ποδόσφαιρο. Πάει δεν πάει καλά η ΑΕΛ στον αγωνιστικό χώρο, ο κόσμος είναι εκεί. Δεν ξέρω αν άλλες ομάδες είχαν την ανάλογη πορεία της ΑΕΛ, θα ήταν στον ίδιο παρονομαστή. Ένα μπράβο δεν είναι αρκετό στον κόσμο. Θέλουμε και καλύτερη ομάδα, όπως είναι πρωταγωνίστρια σε όλα τα τμήματα. Το οικοδόμημα στέκει καλά, αλλα και το ποδόσφαιρο πρέπει να ανεβεί. Ποτέ δεν υπήρξε ακέφαλη η ΑΕΛ, ούτε και θα υπάρξει. Η ΑΕΛ έχει τον κόσμο της που βοηθά ενεργά και οικονομικά. Τώρα ειδικά θα είναι και πιο εύκολος ο ερχομός επενδυτή. Θα πρέπει να βάλει ένα πλάνο τα επόμενα 3-5 χρόνια και τα χρεη μας να τα διαγράψουμε εντελώς αν γίνεται».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ: «Ήταν σαν πατέρας για εμένα ο Κέρκεζ, θέλω να παραμείνει στην ομάδα ο Γαρπόζης» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/04 @ 15:32

ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ: «Ήταν σαν πατέρας για εμένα ο Κέρκεζ, θέλω να παραμείνει στην ομάδα ο Γαρπόζης» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στο επεισόδιο 11 του «Kick Off», ήταν ο Βασίλης Παπαφώτης.

ΑΕΛ: Τα ονόματα των 18 ατόμων που έχουν υποβάλει υποψηφιότητα για εκλογή-ThemaSports
18/04 @ 14:36

ΑΕΛ: Τα ονόματα των 18 ατόμων που έχουν υποβάλει υποψηφιότητα για εκλογή

Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της ενημερώνει για τα άτομα που έχουν υποβάλει υποψηφιότητα για εκλογή στο νέο ΔΣ.

ΚΑΡΑΣΑΜΑΝΗΣ: «Το θέμα ήταν τακτοποιημένο, δεν ήταν νόμιμη η απεργία των παικτών»-ThemaSports
17/04 @ 13:27

ΚΑΡΑΣΑΜΑΝΗΣ: «Το θέμα ήταν τακτοποιημένο, δεν ήταν νόμιμη η απεργία των παικτών»

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, Νικόλας Καρασαμάνης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Λεμεσού, κυρίως διοικητικά.

«Ο Κωνσταντίνου θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ - Συνεχίζονται οι επαφές με Γερμανούς»-ThemaSports
17/04 @ 11:11

«Ο Κωνσταντίνου θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ - Συνεχίζονται οι επαφές με Γερμανούς»

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, Νικόλας Καρασαμάνης παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM και επιβεβαίωσε ότι ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνος θα είναι ο νέος πρόεδρος του σωματείου.

Ρευστό σκηνικό παντού… -ThemaSports
17/04 @ 09:49

Ρευστό σκηνικό παντού…

Όλα στον αέρα… στην Ανόρθωση, μια εβδομάδα πριν από τη νέα (κρίσιμη) συνέλευση του σωματείου. Το ανακοίνωσαν επισήμως χθες βράδυ από τη διοίκηση, ότι δεν υπάρχει ικανοποιητική ανταπόκριση του κόσμου, στο «Άτλας»…

 Θετικός για τη διαδοχή του "ΝΧ" ο επιχειρηματίας Κώστας Κωνσταντίνου!-ThemaSports
16/04 @ 14:54

Θετικός για τη διαδοχή του "ΝΧ" ο επιχειρηματίας Κώστας Κωνσταντίνου!

Το σκηνικό σχετικά με τα διοικητικά της ΑΕΛ αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα με τις διεργασίες να συνεχίζονται ούτως ώστε η λεμεσιανή ομάδα να μην μείνει ακέφαλη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ