Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος φούτσαλ της ΑΕΛ, Νικόλας Καρασαμάνης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον χθεσινό τελικό με αντίπαλο την Ομόνοια στο φούτσαλ: «Προχωράμε στον επόμενο την Τετάρτη στο 'Σπύρος Κυπριανού', στις 20:00. Να καλέσω τον κόσμο μας να έρθει. Ο σκοπός είναι να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Η ομάδα της ΑΕΛ βρίσκεται εκεί, διεκδικεί και επενδύει στο τμήμα του φούτσαλ. Άλλες ομάδες έκλεισαν. Είναι προβληματικό το ότι είναι μόνο πέντε ομάδες. Από τις τρεις κατηγορίες καταλήξαμε στην μια και στις πέντε ομάδες».

Για κάποια δημοσιεύματα για τη χθεσινή εμφάνιση: «Δεν μπορώ να σχολιάσω οπαδικά σάιτ. O καθένας δικαιούται να γραφεί ότι θέλει. Εμείς βλέπουμε την ΑΕΛ και το ματς της Τετάρτης. Αν είναι δυνατόν να απαντάμε σε κάποιον που δεν είναι επίσημος λογαριασμός».

Για την ΑΕΛ στο ποδόσφαιρο: «Αγωνιστικά δεν έπραξε τα απαιτούμενα. Η συγκομιδή των βαθμών και τα αποτελέσματα αυτά, δεν αντικατοπτρίζουν τη μεγάλη εικόνα της ΑΕΛ. Έχουμε τη Γενική Συνέλευση κι εκεί θα ειπωθούν πολλά. Έγιναν μεγάλες θυσίες περί οικονομικών. Μεγάλες περικοπές, και στο σωματείο υπάρχει πλήρη διαφάνεια. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ είναι ο κόσμος της. Εντός των ημέρων ο πρόεδρος θα καλέσει για τη συγκρότηση ή όχι συμβουλίου. Η ομάδα ανήκει στα μέλη της και ο κάθε ΑΕΛίστας δικαιούται να ψηφίσει».

Για το θέμα επενδυτή και το οικονομικό: «Δεν υπάρχει κάτι που είναι άξιο αναφοράς και επίσημο. Ειναι λογικό να ρωτάνε, η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα. Οσο αφορά το χρέος, ο κόσμος θα μάθει τον ακριβή αριθμό στη Γενική Συνέλευση. Είναι διαχειρίσιμο το ποσό. Θα προσπαθήσουμε να το μειώσουμε, αλλα θέλουμε και μια ανταγωνιστική ομάδα στο ποδόσφαιρο. Πάει δεν πάει καλά η ΑΕΛ στον αγωνιστικό χώρο, ο κόσμος είναι εκεί. Δεν ξέρω αν άλλες ομάδες είχαν την ανάλογη πορεία της ΑΕΛ, θα ήταν στον ίδιο παρονομαστή. Ένα μπράβο δεν είναι αρκετό στον κόσμο. Θέλουμε και καλύτερη ομάδα, όπως είναι πρωταγωνίστρια σε όλα τα τμήματα. Το οικοδόμημα στέκει καλά, αλλα και το ποδόσφαιρο πρέπει να ανεβεί. Ποτέ δεν υπήρξε ακέφαλη η ΑΕΛ, ούτε και θα υπάρξει. Η ΑΕΛ έχει τον κόσμο της που βοηθά ενεργά και οικονομικά. Τώρα ειδικά θα είναι και πιο εύκολος ο ερχομός επενδυτή. Θα πρέπει να βάλει ένα πλάνο τα επόμενα 3-5 χρόνια και τα χρεη μας να τα διαγράψουμε εντελώς αν γίνεται».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!-ThemaSports
26/04 @ 20:00

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!

Από ενημερωμένες πηγές μάθαμε, ότι έχουν καταλήξει σε λίστα με τρεις υποψήφιους, αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ.

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…-ThemaSports
26/04 @ 12:38

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…

Αρχές του επόμενου μήνα, επιστρέφει στο καίριο πόστο του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΛ, ο Πάμπος Συμεού. Στενός του συνεργάτης θα είναι ο Μάριος Ζαχαρίου, ο οποίος ήταν για μια οκταετία σε διάφορες θέσεις, στα τμήματα υποδομής και στην επαγγελματική ομάδα των γαλαζοκίτρινων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ