Σχετική αναφορά στο κομμάτι του τεχνικού διευθυντή στην Ομόνοια έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δείτε την σχετική αναφορά:

– ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΠΕΤΣΑΪΟΥΟΛΙ: Την περασμένη βδομάδα διαπιστώσαμε δημοσίευμα σε ιστοσελίδα που ανέφερε πως – σύμφωνα με πληροφορίες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας – η Διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με τον κ. Μάρκο Πετσαϊουόλι για τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή και μάλιστα το δημοσίευμα εκτιμούσε πως τελικά θα προκύψει συμφωνία. Να ενημερώσουμε τον κόσμο μας πως πρόκειται για ανυπόστατο δημοσίευμα. Η Διοίκηση δεν είχε επαφή με τον συγκεκριμένο επαγγελματία, αλλά ούτε και με κάποιον άλλο για την πλήρωση της θέσης του Τεχνικού Διευθυντή. Ακόμη δεν κατέληξε η Διοίκηση στην τελική δομή και το οργανόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς, επαναλαμβάνουμε, αυτήν τη χρονική περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη μια βαθιά αξιολόγηση όλων των δεδομένων στην ομάδα και βάση των αποτελεσμάτων και συμπερασμάτων αυτής της αξιολόγησης η ομάδα θα προχωρήσει. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα χρήσιμη χρονική περίοδος και για τη Διοίκηση. Απ’ εκεί και πέρα, είναι λογικό να γίνεται μια προεργασία με συλλογή βιογραφικών ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη σε περίπτωση που ληφθεί απόφαση για προσθήκη ή προσθήκες. Αναγκαζόμαστε να αναφερθούμε στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ – και προς το παρών το κάνουμε χωρίς ονομαστική αναφορά στο μέσο – ώστε ο κόσμος να γνωρίζει τα πραγματικά δεδομένα και να αναμένει τις επίσημες τοποθετήσεις.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποστάρισμα Αναστασίου μετά την πρόκριση στον τελικό!-ThemaSports
17/04 @ 23:47

Ποστάρισμα Αναστασίου μετά την πρόκριση στον τελικό!

Ανάρτηση από τον Γιάννη Αναστασίου μετά την πρόκριση της Ομόνοιας στον τελικό κυπέλλου: «Ένα βήμα τη φορά, τα λέμε στον τελικό», το μήνυμα του κόουτς των πρασίνων.

Παναγιώτου: «Κύλησε όπως θέλαμε το παιχνίδι - Είναι ο τρόπος που δουλεύει η ομάδα, δεν είναι μόνο η άμυνα»-ThemaSports
17/04 @ 21:26

Παναγιώτου: «Κύλησε όπως θέλαμε το παιχνίδι - Είναι ο τρόπος που δουλεύει η ομάδα, δεν είναι μόνο η άμυνα»

Δείτε τι δήλωσε στην Primetel μετά το τέλος του ημιτελικού κυπέλλου που διεξήχθη στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Άρη, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Νικόλας Παναγιώτου.

Η αποθέωση των παικτών, τα όλε-όλε και η... απαίτηση του πράσινου λαού! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/04 @ 21:00

Η αποθέωση των παικτών, τα όλε-όλε και η... απαίτηση του πράσινου λαού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κόσμος της Ομόνοιας αποθέωσε την ομάδα του μετά την πρόκριση στον τελικό, ζητώντας την κατάκτηση του κυπέλλου, με τους παίκτες να γιορτάζουν μαζί τους αυτή την επιτυχία και να κάνουν... όλε-όλες σε όλες τις κερκίδες του ΓΣΠ που βρίσκονταν οπαδοί του «τριφυλλιού»!

Παπασταύρου με Γρηγόρη και Σίμο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
17/04 @ 19:24

Παπασταύρου με Γρηγόρη και Σίμο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πριν από την έναρξη του ημιτελικού κυπέλλου στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Άρη, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Σταύρος Παπασταύρου, τα είπε για αρκετά λεπτά με τους συνεργάτες του, Δημήτρη Γρηγόρη και Σίμο Ταραπουλούζη.

Δυνατό ΣΚΗΝΙΚΟ στο ΓΣΠ: Δύο Ομονοιάτες μπήκαν στο γήπεδο και οργάνωσαν την κερκίδα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/04 @ 19:00

Δυνατό ΣΚΗΝΙΚΟ στο ΓΣΠ: Δύο Ομονοιάτες μπήκαν στο γήπεδο και οργάνωσαν την κερκίδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από την έναρξη του αγώνα κυπέλλου στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Άρη, δύο οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στο γήπεδο και οργάνωναν την πράσινη κερκίδα!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: «Τελικός με ΑΕΚ - Αυτοί που είμαστε τώρα, θα πάμε με το μαχαίρι στα δόντια μέχρι το τέλος»-ThemaSports
17/04 @ 21:37

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: «Τελικός με ΑΕΚ - Αυτοί που είμαστε τώρα, θα πάμε με το μαχαίρι στα δόντια μέχρι το τέλος»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του ημιτελικού κυπέλλου ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Άρη, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Γιάννης Αναστασίου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ