Ακυρώθηκε το δεύτερο γκολ της Ράγιο Βαγιεκάνο για οφσάιντ στο ματς με την ΑΕΚ
Το γκολ του Λεζέν ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τον Ουνάι Λόπεθ να επηρεάζει το οπτικό πεδίο Στρακόσα, σε φάση παρόμοια με εκείνη στο πρόσφατο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.




Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχασε την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από την κορυφή στους 5 βαθμούς μετά και την ήττα που δέχθηκε από την ΑΕΚ.
Αυτό έφερε μια μικρή απογοήτευση καθώς χάθηκε η δυνατότητα να ξαναμπεί δυναμικά στο κυνήγι του τίτλου, αλλά μαθηματικά υπάρχουν ακόμα ελπίδες.
Το ερχόμενο Σάββατο ή Ομόνοια έχει μπροστά της το ντέρμπι αιωνίων με τον ΑΠΟΕΛ και ο στόχος της νίκης δεν είναι μόνο για να μείνει κοντά σε 2η και 3η θέση αλλά να αρχίσει ξανά να μιλάει με αξιώσεις για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα είναι η τελευταία της ευκαιρία.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις