Ανδρέας ΣταύρουΗ Ομόνοια έχει ως πιο ρεαλιστικό στόχο την έξοδο στην Ευρώπη αλλά αν θέλει να ονειρεύεται και πρωτάθλημα θα χρειαστεί να κερδίσει στο ντέρμπι αιωνίων
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχασε την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από την κορυφή στους 5 βαθμούς μετά και την ήττα που δέχθηκε από την ΑΕΚ.
Αυτό έφερε μια μικρή απογοήτευση καθώς χάθηκε η δυνατότητα να ξαναμπεί δυναμικά στο κυνήγι του τίτλου, αλλά μαθηματικά υπάρχουν ακόμα ελπίδες.
Το ερχόμενο Σάββατο ή Ομόνοια έχει μπροστά της το ντέρμπι αιωνίων με τον ΑΠΟΕΛ και ο στόχος της νίκης δεν είναι μόνο για να μείνει κοντά σε 2η και 3η θέση αλλά να αρχίσει ξανά να μιλάει με αξιώσεις για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα είναι η τελευταία της ευκαιρία.
Απρόοπτο προέκυψε στην Ομόνοια μετά το φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/07 @ 21:57
Δείτε την παρακάμερα από τη νίκη της ΑΕΚ με 1-0 επί της Ομόνοιας στην OPAP Arena στο τελευταίο καλοκαιρινό φιλικό των δύο ομάδων.
18/07 @ 21:38
Απρόοπτο προέκυψε στην Ομόνοια μετά το φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
18/07 @ 21:05
Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Hλίας Πούλλος έδωσε σήμερα η Ομόνοια απέναντι στον Ολυμπιακό και ηττήθηκε με 0-4.
18/07 @ 18:51
Η ΟΥΕΦΑ όρισε τις ώρες και τους διαιτητές των αγώνων της Ομόνοιας με την Τορπέντο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.
18/07 @ 18:22
Η Ομόνοια με ανάρτηση της ενημερώνει για την ενδεκάδα για το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
18/07 @ 13:38
Εκτός πλάνων του Χένινγκ Μπεργκ για το ευρωπαϊκό ματς της ερχόμενης Πέμπτης (24/07) με αντίπαλο την Τορπέντο Κουτάισι, τέθηκαν οι Ινγκεμπρίγκτσεν και Ελάντερ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
BEST OF THEMASPORTS