ενδεκάδες της ρεβάνς της Ντόρτμουντ με την Αϊντχόφεν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ντόρμουντ και Αϊντχόφεν μονομαχούν στο «Βεστφάλεν» στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League, με τις δύο ομάδες να έχουν έρθει ισόπαλες με 1-1 στην Ολλανδία για το πρώτο ματς.
Πριν από λίγο, έγιναν γνωστές οι επιλογές των Έντιν Τέρζιτς και Πέτερ Μπος για τις ενδεκάδες του παιχνιδιού, με τον Μάρκο Ρόις να μένει στον πάγκο.
Ντόρτμουντ (Έντιν Τέρζιτς, 4-2-3-1): Κόμπελ - Τσαν, Σούλε, Χούμελς, Μάατσεν - Οζκάν, Ζάμπιτσερ - Μάλεν, Μπραντ, Σάντσο - Φίλκρουγκ.
Αϊντχόφεν (Πέτερ Μπος, 4-3-3): Μπενίτες - Τέζε, Σούτεν, Μποσάλι, Ντεστ - Μάουρο Τζούνιορ, Φίρμαν, Τιλ - Μπακαγιόκο, Ντε Γιονγκ, Τίλμαν.
Πέρσι τέτοια εποχή, η Πάφος έπλεε σε... αχαρτογράφητα νερά σε σχέση με τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, αφού ήταν μια διαδικασία άγνωστή γι' αυτήν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/07 @ 22:42
Ανάμεσα στους έξι ποδοσφαιριστές που τους έγινε ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζονται, βρίσκεται ο Ουναΐ στη Μαρσέιγ, με τον Μαροκινό να προπονείται με τη Β’ ομάδα!
06/07 @ 22:29
Ο Ντιόγκο Ζότα μπορεί να έφυγε πρόωρα από τη ζωή, αλλά το αποτύπωμα του παραμένει ζωντανό και εμπνέει.
06/07 @ 21:30
Ο Βραζιλιάνος αστέρας υποδέχθηκε τη δεύτερη κόρη του μαζί με την αγαπημένη του, Μπρούνα Μπιανκάρντι.
06/07 @ 19:22
Τα άδεια γήπεδα στις ΗΠΑ έχουν προκαλέσει πανικό στη Διεθνή Ομοσπονδία και μέσα σε ελάχιστες ώρες έριξε τις τιμές πώλησης των εισιτηρίων για τους ημιτελικούς με τις μειώσεις να ξεκινούν από το 80% και να φτάνουν στο απίστευτο 97%!
06/07 @ 18:52
Ανατροπή σκηνικού είχαμε γύρω από το μέλλον του Νίκο Γουίλιαμς, ο οποίος, δεν έδωσε τα χέρια με την Μπαρτσελόνα και υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, διάρκειας... 10 ετών!
06/07 @ 17:14
Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν επίσημα την ακριβή κατάσταση με τον βαρύτατο τραυματισμό του Γερμανού χαφ.
BEST OF THEMASPORTS