Η Ντιλέτα Λεότα ανέβασε selfie χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα και δεν είναι αυτό που περιμέναμε
Η Ντιλέτα Λεότα εντυπωσίασε τους εκατομμύρια ακολούθους της με μια selfie χωρίς μακιγιάζ, αποδεικνύοντας πως η φυσική ομορφιά της δεν χρειάζεται φίλτρα.




Ντόρμουντ και Αϊντχόφεν μονομαχούν στο «Βεστφάλεν» στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League, με τις δύο ομάδες να έχουν έρθει ισόπαλες με 1-1 στην Ολλανδία για το πρώτο ματς.
Πριν από λίγο, έγιναν γνωστές οι επιλογές των Έντιν Τέρζιτς και Πέτερ Μπος για τις ενδεκάδες του παιχνιδιού, με τον Μάρκο Ρόις να μένει στον πάγκο.
Ντόρτμουντ (Έντιν Τέρζιτς, 4-2-3-1): Κόμπελ - Τσαν, Σούλε, Χούμελς, Μάατσεν - Οζκάν, Ζάμπιτσερ - Μάλεν, Μπραντ, Σάντσο - Φίλκρουγκ.
Αϊντχόφεν (Πέτερ Μπος, 4-3-3): Μπενίτες - Τέζε, Σούτεν, Μποσάλι, Ντεστ - Μάουρο Τζούνιορ, Φίρμαν, Τιλ - Μπακαγιόκο, Ντε Γιονγκ, Τίλμαν.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις