Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Ράσφορντ η Παρί Σεν Ζερμέν

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Ράσφορντ η Παρί Σεν Ζερμέν

Ετοιμάζει προσφορά για την απόκτηση του Μάρκους Ράσφορντ το καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξέροντας πως ο Κίλιαν Εμπαπέ θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι, έχει ξεκινήσει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του, με την περίπτωση του Μάρκους Ράσφορντ να είναι πολύ ψηλά στη λίστα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του DiscoMirror, οι πρωταθλητές Γαλλίας ετοιμάζουν προσφορά ύψους 75 εκατομμυρίων λιρών, προκειμένου να πείσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πει το «ναι» και να παραχωρήσει τον Άγγλο επιθετικό.

 

 

Ο Ράσφορντ διανύει μία περίεργη χρονιά, με συνεχόμενα σκαμπανεβάσματα, έχοντας επτά γκολ και έξι ασίστ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Η ζωή μου είχε κυριευθεί από την κοκαΐνη - Ήμουν στον πάτο» - Ξεχώρισε στα γήπεδα και σήμερα είναι ένας άλλος

«Η ζωή μου είχε κυριευθεί από την κοκαΐνη - Ήμουν στον πάτο» - Ξεχώρισε στα γήπεδα και σήμερα είναι ένας άλλος

Από την κορυφή του ποδοσφαίρου βρέθηκε αντιμέτωπος με μια σκοτεινή πτώση που δεν φαινόταν να έχει επιστροφή - Πίσω από τη δόξα, κρυβόταν ένας σκληρός εθισμός που άλλαξε τα πάντα.

BEST OF THEMASPORTS