Παρελθόν και επίσημα από την Ανόρθωση ο Νταβίντ Γκαγιέγο, αφού η ομάδα της Αμμοχώστου ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος αποχαιρέτησε τον κόσμο της «Κυρίας» με γραπτή δήλωση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή David Gallego. Μαζί του αποχωρεί και ο βοηθός προπονητή Oscar Suarez.

Ευχαριστούμε τον κ. Gallego για την προσφορά του στην ομάδα μας και την εργατικότητα που επέδειξε στους οκτώ μήνες παρουσίας του στον πάγκο της Ανόρθωσης. Του ευχόμαστε δε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Γραπτή δήλωση κ. David Gallego:

«Αγαπητοί φίλαθλοι της Ανόρθωσης Αμμοχώστου,

Επικοινωνώ μαζί σας για να σας αποχαιρετίσω ως προπονητής αυτής της ιστορικής ομάδας. Από τότε που ήρθα το Καλοκαίρι του 2023, βίωσα την αμέριστη συμπαράστασή που μας δίνατε σε κάθε αγώνα μας. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που κατάφερα να επαναφέρω την περηφάνια στους ανθρώπους της Αμμοχώστου και τις αξίες που πρεσβεύουν οι απίστευτοι φίλαθλοί μας μέσα από την προσπάθεια, την αφοσίωση και τη συμπεριφορά των παικτών μας.

Ήταν τιμή μου που είχα την ευθύνη να προπονήσω αυτή την ομάδα και να δουλέψω με ένα εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο. Αποχωρώ δε, έχοντας βιώσει την εμπειρία της ιδιαίτερης φιλοξενίας σε αυτή τη φανταστική χώρα.

Μέσα στη σεζόν αντιμετωπίσαμε πολλές προκλήσεις με αποφασιστικότητα και στοχοπροσήλωση. Αν και η συνεργασία μας φτάνει στο τέλος της με ένα τρόπο μη επιθυμητό, αποδέχθηκα την απόφαση όπως αποχωρήσω σαν την καλύτερη λύση για να βοηθήσω το Σύλλογο να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν. Είμαι πεπεισμένος πως η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει για να πετύχει μεγάλα πράγματα όσο όλοι εσείς θα παραμένετε στο πλευρό της.

Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στον καθένα από εσάς για την υποστήριξη και την ενέργεια που μου δίνατε. Εύχομαι στην ποδοσφαιρική ομάδα αλλά και το Σύλλογο καλή τύχη στο μέλλον.

Με Εκτίμηση,
David Gallego».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ με διπλό επί του ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο-ThemaSports
23/04 @ 20:11

ΒΙΝΤΕΟ με διπλό επί του ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο

Το ποστάριαμα της Ανόρθωσης..

Κινητοποίηση Κτηματικής για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» - Συνάντηση στη Λεμεσό-ThemaSports
23/04 @ 11:54

Κινητοποίηση Κτηματικής για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» - Συνάντηση στη Λεμεσό

Δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια, τα μέλη του ΔΣ της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ (ιδιοκτήτριας εταιρίας του Αντώνης Παπαδόπουλος») για να γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις, ούτως ώστε να μην χαθεί η έδρα της ομάδας.

Συνεχίζονται οι εισφορές του κόσμου της «Κυρίας» για το «Α. Παπαδόπουλος» - Το ποσό που συγκεντρώθηκε μέχρι τώρα-ThemaSports
23/04 @ 11:37

Συνεχίζονται οι εισφορές του κόσμου της «Κυρίας» για το «Α. Παπαδόπουλος» - Το ποσό που συγκεντρώθηκε μέχρι τώρα

Ως γνωστό, με χθεσινή τους ανακοίνωση οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης γνωστοποίησαν το πλάνο τους για εξόφληση του γηπέδου «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τέλος και ο Φερέιρα ο οποίος θα κάνει προσφυγή στη FIFA για τα δεδουλευμένα του...-ThemaSports
23/04 @ 09:37

Τέλος και ο Φερέιρα ο οποίος θα κάνει προσφυγή στη FIFA για τα δεδουλευμένα του...

Συνεχίζεται η αποχώρηση ποδοσφαιριστών από το «Αντώνης Καράς»...

ANOΡΘΩΣΗ: Το πλάνο των «Μαχητών» για να σώσουν το «Αντώνης Παπαδόπουλος»-ThemaSports
22/04 @ 19:23

ANOΡΘΩΣΗ: Το πλάνο των «Μαχητών» για να σώσουν το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της Ανόρθωσης, με την οποία παρουσιάζουν το πλάνο τους για την εξόφληση του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αξιοπρέπεια/ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ThemaSports
23/04 @ 21:23

Αξιοπρέπεια/ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Αυτό πρέπει να κάνει η Ανόρθωση στα τελευταία δύο ματς της σεζόν

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ