Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για όλα τα νέα των κυανόλευκων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Για την ισοπαλία με τον Εθνικό: «Είναι παιχνίδια τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερα κίνητρα έστω κι αν προσπαθούμε να έχουμε τους παίκτες σε εγρήγορση. Η σκέψη είναι καρφωμένη στα ημιτελικά του κυπέλλου. Χτες πληρώσαμε κάποια από τα λάθη μας».

Αν υπάρχει προτίμηση για την κλήρωση: «Προτίμηση δεν υπάρχει από εμάς αν και θεωρώ ότι όλοι προτιμούν τον Απόλλωνα».

Για τον Μαλεκκίδη: «Αισθάνθηκε μια ενόχληση στη γάμπα, φαίνεται να είναι μυϊκό το πρόβλημα. Θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Εκπολό έχει ένα πρόβλημα στην περιοχή του γονάτου, δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Θα αγωνιστεί κανονικά στα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης. Ο Μάρκες έχει ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική, υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα κάποιων βδομάδων, η προσπάθεια είναι να είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια του κυπέλλου. Ο Σιέλβικ είχε τροφική δηλητηρίαση, θα συμμετέχει στις επόμενες προπονήσεις. Ο Χάμπος έχει μυϊκό πρόβλημα, δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Η διακοπή θα είναι πολύ ευεργετική για εμάς».

Για τον Σαγκάλ: «Ήρθε ως η μεγάλη μας μεταγραφή, δείχνει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής κλάσης. Εννοείται ότι περιμένουμε πολύ περισσότερο από τον Σαγκάλ».

Για τον Βαλμπουενά: «Είναι κορυφαίος στο πρωτάθλημα, όχι μόνο από παραστάσεις αλλά και από πλευράς απόδοσης. Περιμένουμε να μας βοηθήσει στην κατάκτηση του κυπέλλου».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Συγχαρητήρια στις Apollon Ladies-ThemaSports
27/04 @ 11:40

Απόλλων: Συγχαρητήρια στις Apollon Ladies

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ συγχαίρει τις Apollon Ladies.

Βαλμπουενά: Τι δείχνει...-ThemaSports
27/04 @ 09:45

Βαλμπουενά: Τι δείχνει...

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανακοίνωσε χθες (26/04) ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, για να ανοίξει την δική του ακαδημία στο Ρέντη.

Βαλμπουενά / Απόλλων-ThemaSports
26/04 @ 23:35

Βαλμπουενά / Απόλλων

Πριν από λίγο, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Ματιέ Βαλμπουενά, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα social media, τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για να ανοίξει ακαδημία στου Ρέντη από τη νέα σεζόν (2024-2025), η οποία θα ανήκει στο δίκτυο των Πειραιωτών.

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού-ThemaSports
26/04 @ 21:58

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού

Η Φρίντα, σκόρερ δύο τερμάτων για τις Apollon Ladies, αναδείχτηκε ως η πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού Κυπέλλου αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά',  για 16 ολόκληρα χρόνια»-ThemaSports
26/04 @ 15:41

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά', για 16 ολόκληρα χρόνια»

Ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM μετά το θέμα που προέκυψε με τον εκπρόσωπο των κυανόλευκων στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη.

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
26/04 @ 13:03

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη…

Μετά την καυστική ανακοίνωση, πριν μερικά 24ωρα, έδωσε συνέχεια σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας Αντρέας Μαραγκός, σε σχέση με την απαίτηση τους για παραίτηση του Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ