Μεγάλο διπλό των Νετς στην έδρα των Καβαλίερς!

Μεγάλο διπλό των Νετς στην έδρα των Καβαλίερς!

Οι Μπρούκλιν Νετς έκαναν την μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, επικρατώντας στην έδρα των Κλίβελαντ Καβαλίερς με 101-120.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και με επί μέρους 29-44 στη τρίτη περίοδο, πήραν προβάδισμα 16 πόντων (80-96), βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη τους.

Οι Νετς συνέχισαν την κυριαρχία τους και στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, αφού με επί μέρους 21-24 έφτασαν στην μεγάλη νίκη και έκαναν «δώρο» στους Μπακς, αφού οι Καβαλίερς έπεσαν στο 41-23, την ώρα που τα «Ελάφια» έχουν 42 νίκες και 23 ήττες.

Ο Καμ Τόμας με 29 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους Μπρούκλιν Νετς, ενώ για τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ξεχώρισε ο Τζορτζ Νιάνγκ με 20 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Εσύ θα αναγνώριζες τον 61χρονο;

Εσύ θα αναγνώριζες τον 61χρονο;

Ο 61χρονος πλέον, Αλιόσα Ασάνοβιτς ήταν μεταξύ των επίσημων προσκεκλημένων της ΕΠΟ και της UEFA στη Θεσσαλονίκη και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δυσκολεύτηκαν να τον αναγνωρίσουν λόγω της κόμης και της... γενειάδας του.