Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Αλφαμέγα», μετά το τέλος του ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Άρη και τον ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Γνωρίζαμε το αγωνιστικό στυλ του Άρη που παίζει κάθετα. Εμείς όμως δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Ξέραμε ότι θα μας έβαζε πίεση. Το πληρώσαμε γιατί παίξαμε πολύ ψηλά και βρεθήκαμε με 2-0 πίσω στο σκορ. Χάσαμε τον Πέτροβιτς, γιατί ο διαιτητής άφησε την κίτρινη νωρίτερα. Όταν παίζεις με τον Άρη, είναι δύσκολο να ανατρέψεις το 2-0 με έντεκα παίκτες, πόσο μάλιστα με δέκα. Παρ΄ όλα αυτά είχαμε ευκαιρίες, ειδικότερα με τη φάση του Τομανέ. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, όμως είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές και βλέπουμε τη συνέχεια».

Για τον Πέτροβιτς και αν μπορούσε να αποφύγει την κόκκινη: «Αυτός είναι ο κανονισμός και δεν μπορούμε να μην το δεχτούμε. Αν δινόταν κίτρινη, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ο Πέτροβιτς είναι δυνατός και θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός».

Για το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει ακόμα στο 'Αλφαμέγα' ο ΑΠΟΕΛ: «Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα στην έδρα της. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο, ιδιαίτερα από το δεύτερο ημίχρονο».

Για τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του: «Κάναμε λάθη που δεν κάνουμε συνήθως. Παίξαμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα με καλούς παίκτες που αν δεν είσαι στη μέρα σου θα το πληρώσεις. Η ευθύνη είναι δική μου. Οι παίκτες προσπάθησαν και μέχρι τώρα έχουμε κάνει μεγάλα πράγματα, είμαι περήφανος γι΄ αυτούς. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, όμως συμβαίνει. Θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Δείτε όλα όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός - Πατήστε ΕΔΩ

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)-ThemaSports
07/05 @ 12:15

Αντίστροφη μέτρηση από τον ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)

Πως και πως περιμένουν τον τελικό πρωταθλήματος στον ΑΠΟΕΛ

Θα είναι το 7ο!-ThemaSports
07/05 @ 10:45

Θα είναι το 7ο!

Το Σάββατο ο Γιώργος Εφραίμ ενδέχεται να στεφθεί πρωταθλητής για έβδομη φορά στην καριέρα του

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»-ThemaSports
06/05 @ 10:50

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»

Δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας sportdog.gr, αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, Καρλίτος, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά-ThemaSports
04/05 @ 20:07

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σε ματς που κρίνεται η πρώτη θέση κόντρα σε ομάδα που είναι στη δεύτερη.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ-ThemaSports
04/05 @ 11:13

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ

Ο Ντάλσιο ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, το καλοκαίρι του 2022.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ