Δηλώσεις Ράφα Λόπες μετά την νίκη επί της Ομόνοιας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Ξέραμε από πριν ότι το παιχνίδι θα κυλούσε έτσι στο 0-0 ή με ένα γκολ. Προετοιμαστήκαμε καλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν να προηγηθούμε.  Η Ομόνοια είναι ένας δύσκολος αντίπαλος.  Κερδίσαμε και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει'». 

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα και πέτυχε το νικητήριο γκολ:

«Είτε ερχόμενος, είτε ως βασικός το σημαντικό είναι βοηθούμε την ομάδα. Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα, είμαστε πολύ συνδεδεμένοι. Όλοι πολεμάμε ο ένας για τον άλλο. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε». 

Για το νικητήριο γκολ που πέτυχε απέναντι στην πρώην ομάδα του:

«Εννοείται πως είμαι ικανοποιημένος για το γκολ που πέτυχα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα. Σέβομαι την Ομόνοια αφού είναι μια ομάδα που αγωνίστηκα στο παρελθόν. Δεν πανηγύρισα από σεβασμό». 

Για το γεγονός ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην τακτική και αν η ομάδα μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο:

«Προετοιμαστήκαμε για ένα τέτοιο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα κυλήσει έτσι, πετύχαμε γκολ και μετά το διαχειριστήκαμε. Όλοι μαζί θα παλέψαμε μέχρι τέλους.  Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι». 

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της ΑΕΚ:

«Θέλουμε να παραμείνει στο πλευρό μας όπως κάνει μέχρι τώρα. Απομένουν εφτά τελικοί. Είναι ο δωδέκατος μας παίχτης. Θέλουμε να στηρίξουν μέχρι το τέλος». 

 

Tags
ΑΕΚ
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ